Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Заклади, місця відпочинку на Гребінківщині » Готельний комплекс "Степ" (Відгуки про готельний комплекс "Степ")
Готельний комплекс "Степ"
Споживач
Дата: Середа, 03.04.2013, 18:31 | Сообщение # 1


Группа: Гости





Готельний комплекс «Степ» розташований в с. Олексіївка, на автошляху Київ-Харків 132 км. Проживаючи в цьому готелі 24.03.2013 по 25.03.213 я разом з колегами був шокований відношенням персоналу до кліентів: після 22:38 в двері нашого номеру почали грюкати так наче там хтось руками ногами і головою бився в істериці і це наголошую після 22:38.

Коли мій колега відкрив двері на нього налетіла особа, яка дуже голосно кричала нецензурною мовою і поводила себе неадекватно (яка потім була представлена нам як "повар" цього закладу), і стала вимагати гроші за поживання 3-ї особи в цьому номері в розмірі 100 гривень, а точніше 99 гривень (після того як ми їх сплатили решту - 1 гривню нам кинули як собакам).

Ми заплатили ці гроші і почали вимагати від персоналу комплексу "СТЕП" книгу "Скарг і пропозицій" на що нам відповіли що такої книги вони не мають. Тоді ми запропонували нам предоставити номер тел. директора "СТЕПУ", а у відповідь: "НЕМАЄ".

Підчас цієї розмови з персоналом прибігла ця жінка:"повар" і весь час щось кричала та поводила себе неадекватно і коли я їй сказав що немаю ніякого бажання з нею розмовляти вона "повар" прямим текстом: да пішов ти на ..УЙ

P.S. 
1: Ніхто з нас не відмовлявся сплатити проживання 3-ї особи (нашого колеги якому просто стало зле і він приліг полежати на ліжку доки не пройде запаморочення, щоб піти спати в автомобіль).

2: Не обов!язково виламувати двері і лаятися нецензурною мовою, достатньо тільки постукати та спокійно пояснити ситуацію.

3: По закону після 22:00 вони взагалі не мали права нас турбувати а тим більше грюкати та кричати так, що було чутно в Пирятині.

4: Я позвонив до ресторану готельного комплексу "СТЕП" та попросив принести нам мінеральної води, нам принесли, але решту із купюри номіналом 200 гривень мені ніхто не повернув (вода коштуе 6.15грн). Вони навіть закрили двері щоб їх ніхто не турбував.

5: Вранці з!ясувалося що персонал навмисно відключив нам бойлер щоб ми не змогли прийняти душ теплою водою.

6: Таким людям не місце працювати в сфері послуг а особливо особі "повар.

Добавлено (03.04.2013, 18:31)
---------------------------------------------
Кому можна пожаловатся на персонал гостинничного комплекса "Степ"?
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Заклади, місця відпочинку на Гребінківщині » Готельний комплекс "Степ" (Відгуки про готельний комплекс "Степ")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: