Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Тематичні розділи » Здоров'я і медицина » Алергетики Гребінки – як пережити весну? (Як аллергику пережити весну?)
Алергетики Гребінки – як пережити весну?
svetusichka905
Светлана Зорина
Дата: П`ятниця, 27.03.2015, 18:30 | Сообщение # 1


Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Статус: Offline
Весна у нашому місті - справжній жах для алергиків. Викиди вуглекислого газу підприємствами тільки погіршує становище. Вирішила на цю весну взяти відпустку. Завантажила програму "Мій календар алергій", в ній відслідковуються цвітіння в різних регіонах України - намагаюся звести свій контакт з алергенами до мінімуму. А ви як "змагаєтесь" з весною?
 
Melissa
Melissa Крячко
Дата: Середа, 22.04.2015, 13:04 | Сообщение # 2


Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
Це дуже неприємний перiод перш за все для дiтей! Ми зiткнулися з цiєю проблемою ще в 2 рочки... Тiльки антiгiстамiннi лiки нас рятували, ми їх стiльки "наїлись", що навiть вiд них почалась алергiя... sad Я теж би хотiла якось обходитись чи пересидiти вдома, та треба ходити до школи, а влiтку вже повезу її на вiдпочинок! :)
 
rusia88
Руслана Коломиец
Дата: Четвер, 14.04.2016, 13:38 | Сообщение # 3


Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Статус: Offline
Я сейчас пью сорбенты, брызгаю нос и таблетки противоаллергические. Вроде ничего так, терпимо)
 
Nino26
Дата: П`ятниця, 07.04.2017, 21:35 | Сообщение # 4


Группа: Гости





Щовесни алергіки чекають з побоюванням. Адже це жахливо, коли сверблять очі, свердлить в носі і сильно шкребе в горлі. Що ж робити і як з цим впоратися? Можна просто не виходити на вулицю, якщо є така можливість. На вікна повісити кілька шарів марлі і постійно робити вологе прибирання. Ще один вихід це переїхати на час в інший регіон, де не настала ще пора цвітіння вашого алергену. Обов'язковою моментом є прийняття антигістамінні препарати за рекомендацією вашого лікуючого лікаря.

Добавлено (07.04.2017, 22:35)
---------------------------------------------
Така ж проблема. тільки до всього цього у мене додається ще й страшне негарне лущення на обличчі. не допомагають ні крему, ні тоніки зволожуючі. другий рік я в такі загострені моменти приймаю супрастин.

Дуже добре допомагає. приймаю, поки не відцвіте акація. У мене саме на неї алергія. звичайно, по можливості, слід уникати перебування довгий час на вулиці. д

До того ж, якщо ви толком не знаєте на що у вас алергія, слід здати аналіз на алергени.

 
aminaka
Дата: Четвер, 15.03.2018, 10:15 | Сообщение # 5


Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Статус: Offline
Соляной раствор + авмис в нос, активированный уголь и цетрилив внутрь)
 
Гребінківський форум » Тематичні розділи » Здоров'я і медицина » Алергетики Гребінки – як пережити весну? (Як аллергику пережити весну?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: