Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Автостанція - це тепер проблема внутрішньорайонна (Автостанція - це тепер проблема внутрішньорайонна)
Автостанція - це тепер проблема внутрішньорайонна
Гость
Дата: Вівторок, 03.11.2015, 22:04 | Сообщение # 1


Группа: Гости





У нашому районі автостанція будувалася в 70-х роках минулого століття за кошти колгоспів. За радянських часів автобус курсував 4 рази на день. Сьогодні автостанція підпорядкована ТДВ "Полтаваавтотранс". Уже майже рік, якїізакрили, людей викинули на вулицю. Я теж інколи буваю в Гребінці і на автостанції вистоюю, тож від імені всіх людей вирішив написати скаргу в Адміністрацію Президента України. Відповідь отримав від обласної адміністрації. Зокрема, там написано: " Про проблеми подальшого функціонування автостанції, в тому числі і автостанції у місті Гребінка, було неодноразово наголошено місцевим органам виконавчої влади та самоврядування на нарадах у облдержадміністрації.

На нарадах були присутні представники ТДВ "Полтававтотранс", всіх райдержадміністрацій та районних рад, на території яких районів постала проблема закриття автостанцій. Райдержадміністраціям було наголошено, що питання збереження автостанцій є проблемою внутрішньорайонною, рішення щодо
вирішення проблеми буде по кожному індивідуальне.

При цьому облдержадміністрація підтримає будь - які конкретні пропозиції районів, які будуть направлені на збереження роботи автостанцій.

В.о. начальника управління Л.М.Оніщук"

А закрили автостанцію через нерентабельність, та ще й пасажирів поменшало. А ті пасажири, що залишилися, їм що, непотрібно нікуди їздити, щоб вирішувати свої життєві питання? Комусь нерентабельно, а люди нехай страждають. Це неправильно. Потрібно і райдержадміністрації, і районній радізайнятися цимпитанням, потурбуватися про людей. Не можна бути байдужими до людських проблем Люди пропонують призначити людину, яка б збирала гроші (треба встановити ціну) з тих пасажирів, хто заходить у приміщення погрітися та посидіти, якщо вже в нас така бідна держава. Тільки щоб ціна була справедлива. А можливо є якісь інші пропозиції. Головне - вирішити цю проблему.

Петро Сердюк, с. Олексіївка (газ. Гребінчин край)
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Автостанція - це тепер проблема внутрішньорайонна (Автостанція - це тепер проблема внутрішньорайонна)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: