Форум Grebenka.com
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Наші люди
Наші люди
Admin
Grigoria Slipak
Дата: Неділя, 12.09.2010, 19:06 | Сообщение # 1


Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: Offline
Не залишили людину у біді.

8 серпня у нашу сім'ю прийшло велике горе. Через сусідську корову моя дружина отримала тяжку травму хребта. Тиждень знаходилася в районній лікарні прикута до ліжка. Потім була направлена в обласний травматологічний центр. Перенесла довготривалу складну операцію. В даний час прикута до ліжка. Одна надія на обласних лікарів - травматологів і на Бога, щоб дружина змогла стати на ноги. Я зазнав значних грошових витрат. Довелося збувати домашню живність. Я залишився сам на сам з усіма проблемами. Син і донька безперервно знаходяться біля матері. Але, як кажуть, світ не без добрих людей. В першу чергу, не залишилися осторонь адміністрація центральної районної аптеки і колектив аптечних працівників району, з якими я працюю майже 40 років. Надали мені посильну матеріальну допомогу.

В мене виникли проблеми зі збором урожаю на власному городі. Але знайшлись доброзичливі односельці, які пам'ятають мою дружину, (не хочу хвалитися) як хорошого, чуйного медпрацівника. Моя дружина працювала до виходу на пенсію в 2004 році в місцевій дільничній лікарні. Та і після виходу на заслужений відпочинок до того жахливого трагічного дня наші односельці часто зверталися до моєї дружини за медичною допомогою. Вона нікому не відмовляла. Так от, вони виявили ініціативу допомогти мені у зборі урожаю. Наша голова Сербинівської сільської ради Л,М. Чигир організувала бригаду з наших односельців, які допомогли вчасно зібрати, на жаль, не багатий у цьому році урожай картоплі. Це такі дружні, працьовиті наші люди як Г.М.Сергієнко, С.М.Євко, П.В.Терещенко, Н. М. Король, О. В. Чигир, М. О. Тесленко. Щира подяка вам усім!

Іще хочу висловити вдячність моїй сусідці Г.М.Криворучко, кумам Безкоровайним, подружжю педагогів Сербинівської середньої школи Морозам. Низький уклін вам усім, хто прийшов на допомогу у важку для мене годину.

Іван Зіновійович СИДОРЕНКО,
село Сербинівка.
 
А.Приц
Дата: Субота, 03.05.2014, 16:07 | Сообщение # 2


Группа: Гости





Выражаем огромную, сердечную благодарность Сергею Корневу за помощь инвалиду в проведении интернета!Большое Спасибо, что не отказали, не обошли вниманием-пусть над Вами всегда светит солнце доброты,благополучия и процветания!!! С уважением А.Приц
 
Гість1
Дата: Середа, 30.09.2020, 16:13 | Сообщение # 3


Группа: Гости





красавчики!
 
Гребінківський форум » Форум Гребінки » Життя Гребінки » Наші люди
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
Код безпеки: