Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.03.2010

Запрошуємо на навчання!



Запрошуємо на навчання!

Злочинність являється серйозною загрозою для нашого суспільства. Відбувається процес трансформації злочинності, вона переходить до нових, більш жорстоких видів протиправної І діяльності.

  У зв'язку з цим постає необхідність у відборі надійних кадрів-працівників міліції, які б змогли протистояти кримінальному свавіллю та беззаконню, забезпечити верховенство Закону в державі.

  Якщо Ви виявили бажання здобути юридичну освіту і в подальшому працювати в органах внутрішніх справ чи в іншій сфері юридичної діяльності, пропонуємо вам ознайомитися з вищими навчальними закладами МВС України.

На денну форму навчання приймаються цивільні особи чоловічої статі, які мають повну загальну середню освіту, віком від 17 до 25 років, рівень фізичної підготовки яких відповідає визначеним нормативам та які визнані придатними за висновками військово-лікарської комісії ГУМВС та за результатами психологічного обстеження до військової служби.

  В залежності від напрямку підготовки та спеціальності, для органів внутрішніх справ Полтавської області здійснюється підготовка фахівців в таких вищих навчальних закладах МВС України:

  Київський національний університет внутрішніх справ, Харківський національний університет внутрішніх справ. Кіровоградський юридичний інститут ХНУВС, Херсонський юридичний інститут ХНУВС, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Запорізький юридичний інститут ДДУВС, Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка, Донецький юридичний інститут ЯДУВС ім. Е.О. Дідоренка, Львівський державний університет внутрішніх справ, Прикарпатський юридичний інститут Львівського ДУВС, Одеський державний університет внутрішніх справ, Кримський юридичний інститут ОДУВС.

  Кандидати, які виявили бажання навчатися на денній формі навчання у вищих навчальних закладах МВС України, звертаються до міськрайорганів внутрішніх справ за місцем проживання не пізніше 1 березня року вступу.

  Процедура оформлення матеріалів та підготовка матеріалів до вступу в навчальні заклади МВС України проводиться у відповідності до встановлених вимог.

  Відповідно до затверджених Правил Українського центру оцінювання якості освіти реєстрація осіб, які мають намір в 2010 році вступати на навчання до ВНЗ, здійснюватиметься створеними у внутрішніх справ, Харківський національний університет внутрішніх справ. Кіровоградський юридичний інститут ХНУВС, Херсонський юридичний інститут ХНУВС, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Запорізький юридичний інститут ДДУВС, Луганський державний університет внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка, Донецький юридичний інститут ЯДУВС ім. Е.О. Дідоренка, Львівський державний університет внутрішніх справ, Прикарпатський юридичний інститут Львівського ДУВС, Одеський державний університет внутрішніх справ, Кримський юридичний інститут ОДУВС.

  Кандидати, які виявили бажання навчатися на денній формі навчання у вищих навчальних закладах МВС України, звертаються до міськрайорганів внутрішніх справ за місцем проживання не пізніше 1 березня року вступу.

  Процедура оформлення матеріалів та підготовка матеріалів до вступу в навчальні заклади МВС України проводиться у відповідності до встановлених вимог.


  Відповідно до затверджених Правил Українського центру оцінювання якості освіти реєстрація осіб, які мають намір в 2010 році вступати на навчання до ВНЗ, здійснюватиметься створеними у районних, обласних центрах, містах, відповідно до адміністративного поділу України, центрами оцінювання якості освіти з 15 грудня 2009 року до 31 березня 2010 року.

  Міністерством внутрішніх справ України до переліку загальноосвітніх предметів у І сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти, необхідних для участі в конкурсному відборі на основі повної загальної середньої освіти, включені українська мова та література, історія України, математика, оцінка рівня фізичної підготовки, а також співбесіда щодо готовності до навчання у відомчих навчальних закладах і проходження служби в ОВС.

Наказом Міністерства освіти та науки № 1081 визначені терміни проведення зовнішнього оцінювання якості освіти в 2010 році:

   українська мова та література -2,3,4 червня;
   математика- 14, 15 червня,
   історія України -17, 18 червня.

  Всіх бажаючих вступити до ВНЗ системи МВС України запрошуємо до Гребінківського райвідділу ГУМВС  України в Полтавській області за адресою: м. Гребінка, вул. Петровського. 16

В. ЧЕЧЕЛЬ, ст. інспектор з РС
Гребінківського РВ ГУМВС України
в Полтавській області капітан міліції.



Схожі матеріали:
👁 2046
Категорія: Новини Гребінки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ