Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.09.2010

У с. Мяр'янівка гребінківського району будується суперсучасний і надпотужний комплекс



У с. Мяр'янівка Гребінківського району будується суперсучасний і надпотужний комплекс

 У серпні компанія "НІБУЛОН" розпочала реалізацію  чергового етапу грандіозного інвестційного проекту - будівництво комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур у Мар'янівці. Оскільки компанія має чималий досвід у зведенні таких об'єктів і вже довгий час співпрацює з надійними будівельними та монтажними підприємствами, то не виникає і сумнівів у тому, що комплекс буде зведено якісно і вчасно.

Над дорогою за селом піднімається у небо курява, це вантажівки возять на будівництво пісок, глину, бетон. Донедавна цим шляхом, що веде від села до залізничної станції Мар'янівка, все більше ходили переважно пішки, вже навіть і залізничники планували закрити переїзд. Але тепер, коли шшшин на економічній карті нашого району з'явиться такий важливий стратегічний об'єкт, як  комплекс по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур  ТОВ СП  "НІБУЛОН" справи змінюються на краще. І переїзд буде поремонтовано, і станція  працюватиме жвавіше і ефективніше.

І взагалі, місцева громада вже відчула значні переваги і плюси співпраці з такою солідною аграрною компанією, якою є компанія "НІБУЛОН". Як розповів нам голова Мар'янівської сільської ради Іван Петрович Малярик, місцева громада дуже задоволена, що саме у їхньому селі будується і скоро буде працювати такий комплекс. Насамперед, це дозволить значною мірою покращити ситуацію із працевлаштуванням, бо ж на новому елеваторі будуть працювати більше 60 працівників. Також місцева рада вже отримала від компанії "НІБУЛОН" 1 мільйон гривень для покращення і розвитку соціальної інфраструктури села. За ці кошти вже зроблено багато хороших справ для місцевих жителів. Зокрема майже 400 тисяч гривень буде витрачено на реалізацію програми "Питна вода" , 200 тисяч гривень піде на реконструкцію і відкриття дитячого садочка в Мар'янівці, також буде відремонтований сільський будинок культури та створено чудовий парк на місці, де був маєток Гребінок.

 Компелекс по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "НІБУЛОН" в Мар'янівці даватиме користь усій економіці нашого району, -говорить І.П.Малярик, - адже від його діяльності поповнювзхимуться бюджети усіх рівнів, і це не може не радувати. Словом, усі кошти, які громада буде отримувати від співпраці із компанією "НІБУЛОН", будуть витрачатися лише на хороші справи, на те, щоб відродити село не на словах, а на ділі.

Об'єкт вражає своїми масштабами і темпами. Будівельні крани, землерийні машини,  трактори, навантажувачі і ще багато - багато різноманітної техніки працює на всій території будівництва. І на всіх дільницях трудяться люди, фахівці різних напрямків, професіонали, знавці своєї справи. Варто лише зазначити, що на зведенні комплексу працюють трудівники із 45 різних підрядних організацій. З багатьох регіонів нашої держави приїхали цілі бригади будівельників, монтажників, інших фахівців, щоб швидко, а головне, якісно реалізувати даний проект.

Без зайвих затримок і зволікань підрядні організації взялися до роботи. Вчасно були завезені техніка та необхідні матеріали. Між іншим, для будівництва таких об'єктів використовуються лише сучасні матеріали і технології. Паралельно з цим були вирішені питання проживання та харчування працівників, котрі трудяться на будівництві. Фронт робіт розгорнувся одразу на всіх шести гектарах площі, яку скоро буде займати комплекс по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "НІБУЛОН". Прямо на очах з'являються обриси майбутніх ємкостей для зберігання зерна. У ці дні як раз було завершено заливання фундаменту для зведення усіх 16 ємкостей для зберігання зерна. Особливий контроль за якістю бетону, адже це основа, яка повинна витримати велике навантаження в майбутньому. Адже 12 з цих ємкостей для зберігання зерна призначені для зберігання по п'ять з половиною тисяч тонн зерна кожна.

Зводяться усі необхідні будівлі, в тому числі адміністративний комплекс та лабораторно - побутовий корпус. Безпосередньо на будівництві цих об'єктів працюють будівельники із компанії "Дронго". На цьому тижні вони завершують зведення стін другого поверху адмінкорпусу та розпочнуть облицювальні роботи всередині та ззовні приміщення.

Кожен працівник розуміє всю відповідальність за виконання поставленої перед ним задачі, адже аграрна компанія зі світовим ім'ям "НІБУЛОН" працює лише з перевіреними партнерами.

Кожної п'ятниці прямо на будівництві комплексу проводяться розширені наради за участі керівників усіх підрядних організацій та представників компанії "НІБУЛОН". Традиційно нараду веде заступник Генерального директора по будівництву ТОВ СП "НІБУЛОН" Сергій Васильович Бєсєдін. Насамперед, група спеціалістів провела огляд усього будівництва. Жодну з ділянок, де ведуться роботи, не залишено поза увагою. Адже усі роботи ведуться паралельно, тому дуже важливо, щоб не упустити жодної деталі. Хоча все і продумано заздалегідь, але все ж в ході роботи треба контролювати усі деталі і нюанси. Тож керівники зупиняються біля кожного об'єкта. Після цього заступник гендиректора по будівництву С.В.Бєсєдін провів невеличку нараду, де були підведені підсумки зробленого за тиждень.

 Так, безумовно, - сказав С.В. Бєсєдін,-перші кроки по зведенню комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур у Мар'янівці вже зроблено, і вони досить впевнені і хороші. Є кілька незначних зауважень на деяких ділянках, але, впевнений, вони будуть негайно вирішені у робочому порядку. На наступному тижні треба активно спрацювати монтажникам, адже усі підготовчі роботи уже виконано, і можна працювати безпосередньо над зведенням і налагодженням обладнання комплексу. Також можуть розпочинати свої роботи працівники, котрі відповідають за озеленення і благоустрій. Адже даний проект, окрім усього іншого, передбачає наявність одразу кількох фонтанів, багато квітників та зелених насаджень.

До завершення спорудження комплексу залишилося достатньо часу, аби виконати все вчасно і при цьому подбати про якість, це принципово для нашої компанії.

Компанія вже всім довела, що вміє будувати швидко та якісно.
Але не слід забувати, що "НІБУЛОН" відзначається високими досягненнями у виробництві та експорті сільськогосподарської продукції. Компанія не словом, а ділом доводить, що шляхи виходу України із кризового стану є, і ресурси для цього слід шукати у власних багатствах: повноводних річках, плодовитому грунті, корисних копалинах, працьовитих та розумних Людях. Будівництво та безпосередньо вже сама діяльність комплексу по прийманню, зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "НІБУЛОН" буде яскравим цьому підтвердженням.

СВІТЛАНА ДЯЧЕНКО



Будівництво адміністративно-лабораторно-побутового корпусу



Будівництво адміністративно-лабораторно-побутового корпусу



Зведення фундаментів силосів



Зведення фундаментів силосів



Збирання металоконструкцій зерносховищ



Зведення трансформаторної підстанції



Будівництво насосної підстанції



Зведення власної під’їзної залізниці



Загальний вигляд будівельного майданчика












Схожі матеріали:
👁 1303
Категорія: Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ