Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.11.2010

Гребінківську райраду очолив соціаліст



Гребінківську райраду очолив соціаліст

26 листопада 2010 р Валерія Зінченка на посаду голови Гребінківської районної ради обрали  вдруге. За нього на місцевій сесії проголосували 19 із 34 депутатів. „Сесія була важкою, але, я думаю, ті справи, які робились в районі попередні 4 роки зіграли на мою користь,” – зазначив він.

На порядок денний першої сесії районної ради шостого скликання було винесено всього лише кілька питань, але від вирішення цих справді ключових і життєво важливих- для нашого району питань багато в чому залежало, не мало - не багато, майбутнє нашого району.

Традиційно першу сесію районної ради відкрила голова районної виборчої комісії, цього разу виборчий процес у нашому районі очолювала Н.М.Авраменко. У своїй доповіді Н.М.Авраменко розповіла про хід виборів до місцевих рад у нашому районі. Зокрема, повідомила про те, що у цих виборах мало взяти участь більше 19 тисяч виборців, згідно цього було і виготовлено відповідну кількість виборчих бюлетенів. На виборчі ж дільниці 31 жовтня прийшли трохи більше 11 тисяч виборців.

В результаті волевиявлення жителів нашого району до районної ради було обрано 34 депутати від різних політичних сил. 26 листопада депутати районної ради зібралися на першу сесію, щоб обрати солову районної ради та його заступника. Згідно регламенту було обрано тимчасову президію та лічильну комісію. І В ході сесії на розгляд депутатів було запропоновано дві кандидатури на посаду голови районної ради.

Від партії Відродження було висунуто кандидатуру Володимира Ростиславовича Яременка. Фракція Соціалістичної партії пропонувала підтримати кандидатуру Валерія Миколайовича Зінченка. В роботі сесії взяли участь заступник голови обласної держадміністрації В.О.Пархоменко та голова обласної організації партії Відродження С.і. Сулима. Перед депутатами виступили Л.Г. Фундовий (КПУ), Н.В.Бондаренко (партія ВО Батьківщина), А.В.Вихор (Партія регіонів), а також заступник голови облдержадміністрації В.О.Пархоменко. До депутатів звернулися і самі кандидати на посаду голови районної ради В.М.Зінченко та В.Р.Яременко.

У таємному голосуванні взяли участь усі 34 депутати. Лічильна комісія перерахувала голоси і голова лічильної комісії В.В.Роспопов оголосив про обрання головою районної ради Валерія Миколайовича Зінченка.

Валерій Миколайович має чималий, а головне дуже якісний досвід роботи на цьому посту. За минулі роки, що він очолював районну раду, завдяки його плідній роботі, у нашому районі було реалізовано цілий ряд важливих для усіх жителів району проектів. До багатьох сіл у нашому районі прийшов газ, розроблено проектну документацію щодо проведення газу і у інші села, де ще його немає.

Успішно реалізовувалися такі програми як, приміром, "Питна вода" та інші. Зараз триває активна підготовка до реалізації планів і заходів до відзначення 200 - річчя з дня народження нашого славного земляка Євгена Павловича Гребінки. Цей список можна продовжувати. В.М.Зінченко має ще чимало планів і задумів для того, щоб зробити нашу Гребінківську землю процвітаючим, успішним краєм. Наснаги йому, міцного здоров'я і успіхів у цій нелегкій справі..

На засіданні сесії також було обрано заступника голови районної ради. Депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру, запропоновану В.М. Зінченком, заступником голови районної ради став В.А. Волошин. За нього віддали свої голоси 22 депутати.

Засідання сесії на цьому не закінчилося, депутати зберуться через тиждень, щоб вирішити інші важливі питання.

За матеріалами газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1429
Категорія: Новини Гребінки




Всього коментарів: 1

0
1 nikolau55   (30.11.2010)
Надо Валерию пожелать терпения и удачи на благо района)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ