Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.02.2011

Пошту знову реорганізовують



Пошту знову реорганізовують

Чи матиме це якісь наслідки для гребінківців? Чому знову виникла необхідність реорганізації поштового зв'язку?

Я ваш земляк, родом з Короваїв, хоч і проживаю зараз у Лубнах,хочу запевнити жителів району, що вони ніяких змін у обслуговуванні та наданні поштових послуг не відчують. Реорганізаційні процеси полтавські поштовики переживають не вперше.

У 2006 році на базі 25 вузлів поштового зв'язку (а саме стільки в області районів) створили 13 центрів поштового зв'язку. Як засвідчила практика, їх виявилося забагато, тож було вирішено залишити 7. Якщо порівняти кількість ЦПЗ у сусідніх дирекціях, то в Сумській діють 4 ЦПЗ, у Дніпропетровській -7, у Харківській - 7 центрів поштового зв'язку. З березня місяця Гребінківський район буде відноситися не до Пирятинського ЦПЗ, а до Лубенського, до Лубенського ЦПЗ буде приєднаний і Пирятинський район.

Хочу підкреслити, що якість поштових послуг не зміниться. Усі наявні поштові відділення залишаються. Люди як отримували періодичні видання та пенсії, так і отримуватимуть.

Повязані реорганізації з головними питаннями, на які повинне відповісти наше підприємство: як знизити виробничі затрати? Як збільшити продуктивність праці? Як поліпшити якість послуг?

Як швидше, якісніше й водночас дешевше доставляти поштові відправлення? А вирішити ці питання можна лише комплексно, здійснивши олтимізацію всіх виробничих процесів за їх удосконалення із врахуванням сучасних вимог і стандартів.

Тож підприємство поступово і планомірно здійснює роботу з удосконалення технологічних процесів та оптимізації управління, спрямовану на підвищення якості послуг і водночас на збереження їх доступності. Так, зокрема, в Полтавській дирекції УДППЗ "Укрпошта", керуючись Державною цільовою економічною програмою розвитку поштового зв'язку на 2009-2013 рр., фахівці розробили Програму реорганізації мережі об'єктів поштового зв'язку в регіоні.

Аби додержати при цьому баланс інтересів споживача, пошти й держави, було вирішено зберегти існуючу мережу відділень поштового зв'язку, створивши кілька об'єднаних центрів поштового зв'язку на базі існуючих.

При виборі місць розташування об'єднаних ЦПЗ врахували географічне розташування центрів, відстані від них до головних автомагістралей, наявністьі якість виробничих площ, складських приміщень, територіїта гаражів для розміщення поштового транспорту, кваліфікацію персоналу та низку інших показників, що мають вагоме значення для підвищення ефективності виробництва та поліпшення якості надання послуг.  

За останній час у нашому районі були закриті декілька сільських поштових відділень, люди були незадоволені. Ми плануємо за сприяння районної та сільської влади відкрити три сільських відділення: у Мар'янівці, Рудці та Стукалівці. Сподіваємось, що нам це вдасться.

У перспективі планується будівництво сучасного сортувального центру в Лубнах.
Саме там здійснюватиметься детальне сортування до відділень поштового зв'язку тринадцяти районів. При цьому зменшиться кількість етапів обробки пошти та пунктів обміну на міжрайонних маршрутах, що істотно поліпшить швидкість доставки пошти в області.

Начальнико цеху поштового зв'язку №3
Полтавської дирекції УДППЗ "Укрпошта"
Михайло Васильович КОЛІСНІЧЕНКО


Схожі матеріали:
👁 1115
Категорія: Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ