Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.05.2011

Конкурс "Учень 2011 року!"



Конкурс "Учень 2011 року!"

Хто знання має , той і мур здолає Під таким девізом у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 пройшов конкурс «Кращий учень 2011 року» .

Претенденти на це почесне звання визначалися класними керівниками 5-11 класів за такими критеріями : досягнення з навчальних предметів не менші , ніж 8 балів , дотримання основних правил для учнів,активність у громадському житті школи, старан-ність у навчанні , добросовісність . Заочним туром став конкурс «Кращий зошит» і «Кращий щоденник».

На основі цього на звання кращого учня школи були представлені кандидатури : Хорсова Альона (5 клас) , Попович Єлизавета (6 клас) , Кладій Дар’я (6 клас) , Сліпак Ігор (7 клас) , Науменко Дмитро (8 клас) , Попович Юлія (9 клас) , Оганесян Римма (10 клас), Криворучко Яна (11 клас) .

Учасники конкурсу 8-11 класів змагалися в номінаціях : «Ерудит», «Оратор» і «Моє захоплення». Конкурс проводила Бондаренко О.М., журі ,яке оцінювало учнів складалося з : Кулікової Т.В.-директор ,Карпович Л.М.- завуч , Назаренко І.С.- вчитель математики , Стрілець М.В.- вчитель мови і літератури , Попович І.М.- психолог . Між учасниками тривала запекла боротьба , адже вони повинні були показати знання рідної мови, літератури , історії , математики , географії та інших предметів . Найважчим випробуванням , на мою думку , був для учнів 8-11 класів конкурс «Оратор» .

В цьому конкурсі гравцям пропонувалося висловити думку з приводу «Що в людині повинне бути прекрасним ?» (8-9 клас) , «Хто просувається в науках , але відстає в моралі , той швидше йде назад , ніж вперед (Арістотель)». Всі учасники змагань з поставленою задачею справилися успішно . За підсумками всіх конкурсів переможцем у старших класах стала Криворучко Яна (11 клас) .

У початковій школі конкурс «Учень року -2011» проводився в 4-му класі Геттою Ю. Г. , він складався з двох етапів . На першому етапі було оброблено підсумки спостережень педагогів за кожним учнем . Визначено рівень емоційно-світоглядного ставлення до себе , оточуючих та навколишнього світу . Класовод проаналізувала успішність учнів.

За підсумками заочного туру претендентами на звання кращого учня 4-го класу стали : Коломієць Анастасія , Запара Аліна , Бичовий Євген , Головатенко Анжеліка , Школяр Павло , Кобзар Валентина. Другий етап змагань проводився у вигляді інтелектуальної гри «Найрозумніший» .

Найкращі знання з предметів показали Запара Аліна , Коломієць Анастасія , Головатенко Анжела . Переможцем конкурсу «Кращий учень 2011 року» четвертого класу стала Коломієць Анастасія.

Після закінчення конкурсу «Кращий учень 2011 року» всі учні ще раз переконалися , що під час навчання в школі потрібно здобувати фундаментальні знання з предметів , щоб бути розвиненим і обізнаним в будь-якій галузі , для того щоб добре бути підготовленим до дорослого життя в майбутньому після школи. Адже недарма в народі говорять «Хто знання має , той і мур здолає.»




Автор: Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2


Схожі матеріали:
👁 2166
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Учень 2011 року, школа, Конкурс, Ерудит, Гребінка, навчання. класовод




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ