Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.07.2011

Скільки коштує зібратися в Гребінці на море



Скільки коштує зібратися в Гребінці на море

Різне купальне приладдя в широкому асортименті представлене на речових ринках і в магазинах. Сайт Гребінки пропонує вашій увазі ознайомитися з цінами на те, що буде найнеобхіднішим на відпочинку біля водоймища.

Отже, розпочнемо з чоловіків. Найголовніше - плавки класичні - можна придбати за 50-60 гривен. Кепки і панами є і за 15 гривен, верхню межу - 60 (на ринках) і більше 100 гривен (у магазинах). Шльопанці і в'єтнамки ми знайшли від 25 до 160 гривен за пару.

Жінку одягнути набагато важче і дорожче. По-перше, цього року не в моді зелений і помаранчевий кольори, а, як на зло, вони зустрічаються часто як в одязі, так і в аксесуарах. По-друге, ціновий розрив на одні і ті ж речі більший, а це означає, що вибір ускладнюється.

Отже, купальники. Про моду на цей предмет туалету говорити не варто - переваги у усіх різні. А ось ціни... "Дешевими і нормальними" вважаються, на думку купувальниць, роздільні купальники від 150 гривен. Виробництво - Туреччина. Якщо ви хочете якісну річ від відомої польської або білоруської фірми - доведеться викласти не менше 350 гривен (як на ринку, так і в магазині).

Парео, як приємне і корисне доповнення до купальника, обійдеться вам від 25 до 55 гривен.


Капелюшки з штучних і натуральних матеріалів - від 25 гривен, фірмові - 125-140 гривен. Косинка з козирком - своєрідний головний убір з яскравих тканин стоїть в 45-60 гривен.

Взуття пляжне. Щоб не натерти ноги після купання, продавці радять починати пошук сланців або шльопань вартістю від 60 гривен. Але за бажання пляжне взуття можна знайти за 230 гривен і вище.

Окрема розмова - про пляжні сумки. Їх вибір приголомшує жіночу уяву. Продавці говорять: головне в цьому аксесуарі - універсальність. Сумка повинна підходити як до виходу на пляж, так і до виходу в місто. Цього року модні "торби" - сумки з мішковини вартістю 90 гривен. Сумки з болоньи обійдуться приблизно в таку ж ціну. Демократичний варіант - легкі рюкзаки або звичайні ганчіркові сумки стандартної форми на блискавці - по 55 гривен.

Для модниць є і інші варіанти - сумки з покриттям з силікону або з плащевки з просоченням - ціна на них починається від 200 гривен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні сонячні окуляри


Що ще важливе для виходу на пляж? Парасольки від сонця і килимки. Вартість перших починається від 80 гривен. Килимки, залежно від розміру, чекають своїх покупців з цінниками від 40 до 120 гривен. На найдорожчих можуть загорати відразу чотири людини.

У приведеній нижче таблиці ми вказали "ходові" ціни на найпопулярніші речі пляжного набору (у грн.)
Купальники роздільні - 150-350
Парео - 25-55
Плавки класичні - 50-60
Плавки шортами - 80
Сланці, шльопання (чоловік. і дружин.) - від 45 до 160
Капелюшки бавовняні - 60-145
Капелюшки з синтетичних матеріалів - 35-55
Косинка з козирком - 45-60
Бандана - 20-60
Кепка, панама (чоловік.) - 15-60
Сумки пляжні - 55-200
Килимки пляжні - 40-120
Парасольки від сонця - 80-115
Круг надувний - 35
Про ціни на ще один важливий аксесуар - сонячні окуляри - окрема розмова.

Схожі матеріали:
👁 1977
Категорія: Здоров'я
Теги: круг, Ринок, зібратись, купальник, очки, плавки, Море, магазин




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ