Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.07.2011

Міський голова Федір Мілевський: «Про проведення Дня міста»



Міський голова Федір Мілевський: «Про проведення Дня міста»

20 червня виконком міської ради прийняв рішення «Про проведення Дня міста». Створено робочу групу та затверджено план проведення цього свята.  Про підготовку до відзначення Дня міста говоримо з міським головою Федором Григоровичем Мілевським.

- Федоре Григоровичу,  чому вирішили відновити це свято - День міста і коли плануєте його відзначати?

- Шановні гребінківці! Я запрошую всіх жителів нашого міста та гостей на День міста, який буде відзначатися 7 серпня. Раніше це було пов'язано з Днем залізничника, який традиційно святкувався на початку серпня. А наше місто - місто залізничників. І хоча зараз залізничники відзначають своє професійне свято 4 листопада, багаторічна традиція залишилася.

Тож ми вирішили не змінювати її, тим більше, що Південна залізниця та її керівник Герой України Віктор Осталчук надають значну допомогу в організації і проведенні свята. А стосовно того, чому вирішили відновити... Знаєте, декілька останніх років День міста в Гребінці не проводився.

А я вважаю так: по-перше, відзначення Дня міста - це можливість прозвітувати і мені, як міському голові і міській раді в цілому про  свою роботу протягом року, підвести попередні  підсумки зробленого; а по-друге, наші люди з своїми непростими, життєвими проблемами уже так знудьгувалися за красивим, урочистим святом, от ми і вирішили подарувати його людям.

-  І які ж заходи планується провести у День  міста?

-    Святкувати розпочнемо зранку. У неділю, 7 серпня, на міському стадіоні о 10 годині почнуться спортивні змагання з волейболу, міні-футболу, тенісу, шахів. О 15 годині відбудеться футбольний матч, але поки що уточнюється команда, яка приїде до нас на гру.

А в парку будинку культури буде ґрат и духовий оркестр Центрального Будинку науки і техніки Південної залізниці, по вулиці Калініна розмістять атракціони для дітей та дорослих, організують виставки картин художників, творчих робіт мешканців міста. Як завжди, гостей свята обслуговуватимуть підприємства торгівлі та побутового обслуговування.

О 18 годині урочисте відкриття свята. Ми чекаємо багато шанованих гостей, керівництво області. Південної залізниці, депутатів обласної ради. А потім відбудеться святковий концерт за участю колективів Центрального будинку науки і техніки (м. Харків), Будинку науки і техніки - 4 (м. Полтава) та народних артистів України - чоловічого вокального квартету «Гетьман».

А по закінченню гребінківців і гостей свята чекає святковий феєрверк, а молодь - ще й традиційна молодіжна дискотека у парку районного будинку культури. Ось так ми плануємо відсвяткувати День міста. Маю надію, що все заплановане здійсниться.

-  Федоре Григоровичу, а яка підготовча робота передує святкуванню?

-    Звичайно ж, ми проводимо активну підготовчу роботу. Не буду повторюватись,  що продовжується робота з осучаснений інфраструктури міста: водогони, проведення газу, заміна ліній електропередач, ремонт доріг і ще багато чого.

А до Дня міста міськвиконком оголосив декадник з благоустрою міста. Тож всі підприємці, працівники підприємств, організацій і установ міста, жителі мають підготуватися до свята навести порядок на закріплених територіях Гребінківський РВ УМВС України і Полтавській області організує охорону громадського порядку та перкриття вулиць під час проведення заходів, на території міста будуть розміщені святкові стенди з лозунгами про День міста, з програмою святкових заходів.

Звертаюся до жителів міста з проханням вести себе культурно відповідально і організовано, і тоді свято принесе нам всім радість і задоволення Адже міська влада проводить це свято для вас, гребінківці.

Інтерв'ю вела Наталія ЛАКУША
газета "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1623
Категорія: Новини Гребінки
Теги: День міста, святковий феєрверк? vtirfyws vscnf, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ