Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

08.08.2011

Операція «Літо» дає позитивні результати!



Операція «Літо» дає позитивні результати!

03 липня на території, що обслуговується Гребінківським лінійним відділом, працівники міліції разом з працівниками ВОХР затримали двох неповнолітніх. Близько 22-їгодини двоє хлопчаків намагалися здійснити крадіжку кабелю з території товарного двору.

Працівники групи охорони ВОХР запримітили дітей і відразу ж вжили заходів до їх затримання, повідомивши про подію до міліції. До кімнати міліції запросили батьків і в присутності їх допитали неповнолітніх.

Як виявилося, хлопці вирішили трішки заробити грошей, але нечесним шляхом, залізши на кран, що стояв на території товарного двору, вони намагалися плоскогубцями відкусити кабельзавдовжки близько 3-х метрів, і вже майже довели свої дії до кінця, звільнивши один край, як попали в поле зору працівників ВОХР...

На даний момент проводиться перевірка за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка).

Останнім часом подібні випадки скоєння неповнолітніми злочинів непоодинокі. У дітей періодлітніх канікул, батьки зайняті на роботі чи домашніми проблемами, а на малечу чомусь часу не вистачає. Тож і залишаються вони без нагляду дорослих.

Так, 7 липня від машиністів електропотягу надійшло повідомлення до чергової частини лінійного відділу на ст. Гребінка про те, що невідомими особами на залізничні колії було накладене каміння.

На щастя шкоди ніякої не завдано: затримки потягуне було і екстрене гальмування не застосовувалось. Через 10 хвилин надійшло ще одне повідомлення про те, що двоє неповнолітніх кидали каміння в електропотяг.

Працівники відділення кримінальної міліції у справах дггей лінійного відділу наст. Гребінка радам з працівниками залізниці швидко зорієнтувалися і затримали двох неповнолітніх (2003 та 2004 р. н.), які бешкетували на залізничних коліях.

Разом з батьками вони були доставлені до кімнати міліції, де відразу ж була проведена бесіда з ними щодо недопущення в майбутньому подібних дій.

На батьків неповнолггніх складені матеріали за порушення вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме ч, 1ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Начальник ВКМСД ЛВ на ст. Гребінка, капітан міліці


Схожі матеріали:
👁 1388
Категорія: Події
Теги: міліція, неповнолітні, кримінал, лінійний відділ, Електропотяг




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ