Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.09.2011

Олімпійський урок "Стань у ряди олімпійців!"



Олімпійський урок "Стань у ряди олімпійців!"  

8 вересня 2011 року в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 був проведений Олімпійський урок "Стань у ряди олімпійців!"

Олімпійський спорт –– один з яскравих прикладів плідного співробітництва в ім'я гармонійного розвитку людини і поваги до її особистості.

Традиційно 6 вересня Україна відзначає День фізичної культури і спорту. Наша школа теж приймає активну участь у спортивних змаганнях, присвячених Дню фізкультури.

Ось і у Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 пройшов Олімпійський урок. Вчитель фізичної культури Куцевол Захар Валерійович разом з педагогом – організатором Снісар О. Г. провели цікаві змагання з баскетболу серед 5-7 класів.

Діти дізналися багато цікавого про баскетбол
.

У Міжнародну федерацію баскетболу входить 177 країн. У програмі Олімпійських ігор баскетбол ––  з 1936 року, чемпіонати світу –– з 1950 року.

Змагання відбулися захопливо й плідно. Баскетбол вимагає максимального прояву фізичних можливостей, вольових зусиль, уміння користатися придбаними навичками. Було нелегко, бо кожен клас хотів стати першим.

Та перемогла команда 7 класу. Капітаном команди 7 класу був Карповський Дмитро.
Він і привів свою команду до перемоги. Однокласники сподіваються, що в майбутньому стануть справжніми учасниками Олімпійських змагань.





















Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2,
фото: СЛІПАКА ІГОРЯ



Схожі матеріали:
👁 1750
Категорія: Новини Гребінки
Теги: клас, школа, Гребінка, олімпійський урок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ