Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.10.2011

Переможці районних змагань відстоювали честь Гребінківського району на обласних змаганнях з кросу



Переможці районних змагань відстоювали честь Гребінківського району на обласних змаганнях з кросу


Небувала в історії району масовість явки команд учасниць на районні змагання з легкоатлетичного кросу серед школярів.

19 шкіл, крім Сліпорід-Іванівської, надіслали своїх учнів до Гребінки для участі в змаганнях з кросу , що ідуть в залік районної Спартакіади школярів. 236 учнів виборювали право вважатися найвитривалішими спортсменами району в трьох вікових юнацьких групах.

Беззаперечним лідером серед команд знову виявилася команда школи №4 міста. Чотири переможці і п'ять призерів на рахунку цієї школи. В число переможців та призерів увійшли вихованці гімназії, ЗОШ №1, Короваїв, Олексіївки, Стукалівки, Кулажинець, Рудки.

У Слободо - Петрівської школи всього один призер - Іван Мартиненко, але всі інші учасники цієї команди виступили рівно, що дозволило їм зайняти друге командне місце. Відзначимо і успіх команди гімназії, яка за відсутності з різних причин кращих кросменів школи, спромоглася зайняти третє призове місце.

За перемогу в районній Спартакіаді школярів серед команд загальноосвітніх сільських шкіл І-ІІІ ступенів знову, як і минулого року лідерство захопили школи сіл Короваїв, Кулаженець, Тарасівки, які зайняли 4,5, і 6 місця відповідно.

В особистому заліку серед дівчат молодшої вікової групи в бігові на 500 м перемогу здобула учениця ЗОШ № 4 Аліна Яременко. У хлопців на цій дистанції переміг представник школи села Короваїв Микола Гавриленко,.

В середній віковій групі в бігові на 1 км серед дівчат перемогу святкувала гімназистка Ілона Козенко, а у юнаків Денис Шарий з Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст. №4, поділив перемогу з Ігорем Сироїдом з Олексіївки.

В бігові на 1 км серед дівчат старшої вікової групи перемогу здобула ще одна вихованка ЗОШ № 4 Аліна Шапран, а у юнаків на дистанції 2 км переміг також учень ЗОШ № 4 Ярослав Величко.

Серед сільських команд шкіл І-ІІ ступенів найбільшу суму очок набрала команда школи села Стукалівка. Вона стала лідером в районній Спартакіаді серед команд цієї групи.

Переможці районних змагань в п'ятницю 14 жовтня відстоювали честь Гребінківського району на обласних змаганнях з кросу. Минулого року наша команда зайняла третє місце. Бажаємо і в нинішньому команді зайняти одне із призових місце».

Володимир ЧЕРНЯВСЬКИИ,
директор Гребінківської ДЮСШ
газета "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1724
Категорія: Спорт
Теги: Команда, спортсмени, Гребінка, школа, крос




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ