Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.11.2011

Залізничники Гребінки відсвяткували своє професійне свято



Залізничники Гребінки відсвяткували своє професійне свято  

4 листопада залізничники Гребінки, які всі працівники залізничного транспорту нашої держави відзначали своє професійне свято. Яскраве сонце осяяло все навкруги, ніби додаючи усім цим трудівникам оптимізму і наснаги у їхній нелегкій, але дуже відповідальній праці.

Цього року святкування Дня залізничника відзначилося великими трудовими досягненнями. Адже саме зараз проводяться завершальні роботи по проведенню наймасштабнішої модернізації інфраструктури залізниці.

За останні кілька місяців різними галузевими підприємствами було виконано великий об'єм робіт, побудовано нові колії, встановлено новітні системи електросигналізації і зв'язку, поступово оновлюється рухомий склад залізниці. Звичайно, ще залишаються невирішеними багато проблем, але головне, що галузь нормально працює навіть за умов економічної нестабільності.

Урочистості з нагоди професійного свята відбулися у всіх залізничних підприємствах. У приміщенні будинку культури локомотивного депо теж зібралося багато теперішніх і колишніх працівників.

У фойє були представлені виставки робіт юних художників - учнів класу образотворчого мистецтва дитячої музичної школи. Також був стенд, котрий розповідав Про історію славного підприємства.

Перед початком урочистостей до уваги глядачів було запропоновано документальний фільм про історію і сьогодення локомотивного депо. Багато хто із присутніх у залі впізнали себе на екрані, пригадали своїх колишніх колег, котрі вершили історію підприємства і зараз вже на заслуженому відпочинку.

Данину пам'яті було віддано і славним трудівникам минулого, котрих вже немає в живих.

Урочиста частина розпочалася з привітань працівникам локомотивного від начальника Південної залізниці В.М.Остапчука, котрі він надіслав у вітальній телеграмі. Перед колективом локомотивників виступив і начальник депо Ю.А. Кононенко. Зокрема він говорив про те, що усі поставлені керівництвом Південної залізниці завдання будуть неодмінно виконані лише за участі кожного члена колективу.

- Це свято ми, залізничники, повинні не просто святкувати, ми повинні гордитися Тим, що ми працюємо саме в цій галузі, - сказав Юрій Анатолійович, - залізниця була і є надійним форпостом нашої держави в цілому, та нашого маленького міста зокрема.

З привітаннями і щирими побажаннями до локомотивників звернувся і голова профспілкового комітету локомотивного депо О.М. Коломієць. Поздоровлення від Збройних Сил передав присутнім і командир військової частини з Лутайки Геннадій Офіленко.

Музичним дарунком поздоровили залізничників їх підшефні учні Гребінківської гімназії - заспівала хорошу українську пісню Алла Бузало, а шкільний танцювальний колектив подарував чудовий танець.

Прекрасним подарунком для локомотивників став чудовий концерт, котрий підготували учні та викладачі Гребінківської дитячої музичної школи (директор Н.О.Гринь). Святкова програма була відкрита виступом Оркестру духових інструментів під керівництвом Юрія Цюка. Кілька композицій, котрі виконали юні таланти, вразили чистотою виконання, виразним звучанням, майстерністю.

Своєрідну творчу естафету підхопили учасники ансамблю бандуристів під керівництвом Людмили Шорох. Чимало приємних емоцій подарували і юні танцюристи, які виконали не один запальний танок (керівники Ірина Максимейко та Оксана Лісова).

Запам'ятається глядачам і виступ юного соловейка Гребінківщини, переможця багатьох вокальних конкурсів Андрія Іванюти.

Високий клас володіння народними інструментами показали і учасники ансамблю під керівництвом Лариси Сахно, котрі виконали музичну композицію "Їхав козак за Дунай".

Справжніми оваціями зустрічали глядачі виступ дуету "Весняночка" (керівник О.В. Цяпко). Не залишив нікого байдужим і сольний виступ учасниці цього дуету Валерії Коваленко.

Прекрасний виступ тріо "Мальви" (керівник Н.О. Гринь) теж запам'ятається залізничникам. На завершення концерту юні талановиті співаки, вихованці музичної школи (дитячий вокальний ансамбль "Джерельце"), виконали пісню зізнання у любові рідній школі та мистецтву, котре живе у їхніх душах завдяки зусиллям і старанням викладачів їхньої творчої альма - матер.

На знак вдячності за приємні враження керівництво та профспілковий комітет локомотивного депо нагородило колектив дитячої музичної школи Почесною грамотою та цінним подарунком, і пообіцяли і надалі підтримувати і допомагати школі.





«Гребінчин край»,
відео: ГРИГОРІЯ СЛІПАКА


Схожі матеріали:
👁 1785
Категорія: Новини Гребінки
Теги: галузь, день залізничника, Гребінка, Рухомий склад, музична школа, локомотивне депо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ