Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.11.2011

Із настанням складних погодних умов Державтоінспекція Полтавської області просить бути обережними на дорогах



Із настанням складних погодних умов Державтоінспекція Полтавської області просить бути обережними на дорогах

За добу у Полтавській області працівниками ДАІ виявлено та припинено 96 порушення  ПДР, з яких:
Керування т/з в нетверезому стані    11
Перевищення швидкості    12
Порушення правил обгону    1
Створення аварійної ситуації    1
Порушення правил проїзду перехресть    1
Було затримано:    3
Осіб підозрілих у скоєнні злочину    1
З початку 2011 року на території Полтавської області сталося 907  ДТП з потерпілими, в яких 1136 осіб  травмовано та 180 осіб загинуло, за  минулу добу сталося 5 автопригод, в яких 5 осіб травмовано, 1 особа загинула.

Шановні учасники дорожнього руху!

У зв’язку із похолоданням та настанням складних погодних умов, таких як туман, ожеледиця, низька темперетура, Державтоінспекція Полтавської області звертається до Вас з проханням, бути максимально уважними та обережними на дорогах, особливо на заміських, дотримуватись Правил дорожнього руху.

Державтоінспекція Полтавського МУ УМВС України в Полтавській області звертає увагу водіїв на несприятливі погодні умови та наголошує, що в умовах недостатньої видимості (дощі, сніг, тумани тощо) учасникам дорожнього руху необхідно бути особливо обережними та уважними.

В умовах туману відстань до об’єкту здається в кілька разів більшою, ніж є насправді. Тому водіям потрібно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.

Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть призвести до небезпечних наслідків. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.
 
Водії!
Не забудьте поміняти літні гумові шини на зимові. Це буде сприяти попередженню аварійності на дорогах, і як результат — вашої безпеки, а також безпеки оточуючих вас людей. Вибирайте безпечну швидкість руху! Це сприятиме попередженню заносів на дорогах.

Пішоходи! Переходьте дорогу у спеціально відведених місцях, не перебігайте проїжджу частину перед транспортом, що наближається!

Пам’ятайте,
що на мокрій, слизькій дорозі  автомобіль може стати некерованим і зупинити його миттєво буде просто не можливо!

Шановні учасники дорожнього руху! Поважайте один одного!

Бережіть своє життя,  та життя своїх близьких!


Управління ДАІ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1424
Категорія: Полтавщина
Теги: погодні умови, безпека, Державтоінспекція, дорога, проїжджа частина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ