Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.11.2011

Із 190 осіб Гребінківщини, на прохання про благодійний внесок місту в 2011 році відгукнулось 122 піприємця



Із 190 осіб Гребінківщини, на прохання про благодійний внесок місту в 2011 році відгукнулось 122 піприємця

За кошти міського бюджету на даний час поновлено стенди, які нагадують мешканцям та гостям міста про державні свята. День міста та дату, яка стрімко наближається і буде відзначатися на державному рівні - 200-річчя з дня народження нашого видатного земляка, поета, письменника, громадського діяча Є.П. Гребінки, ім'я якого носить наше місто.

За підсумками Гребінківської міської ради, за минулий робочий рік, великою подією 2011 року стала підготовка відзначення Дня міста для всіх гребінківців.

Відзначення цієї дати, це не тільки відпочинок, розваги, гуляння, а й нагода навести в місті порядок, так як у себе в домівці. Щоб не було в цьому питанні авралів, щороку міськвиконком оголошує місячники, двомісячники, декадники чистоти та благоустрою. Рішенням міськвиконкому за всіма підприємствами, установами, організаціями, приватними підприємцями закріплені вулиці по щоденному догляду і утриманню в належному санітарному стані.

До 9 Травня, до Дня міста вдалося навести належний порядок, ліквідувати декілька несанкціонованих сміттєзвалищ на повну напругу попрацював у цьому питанні Гребінківський комбінат комунальних підприємств.

Приємно було пройтися чистим, впорядкованим містом.

Дуже хотілося б, щоб чистоту підтримували не з "під палки", без телефонограм керівникам, постійним нагадуванням приватним підприємцям.

Якщо міськвиконком оголошує місячники чистоти і благоустрою прохання всіх без нагадувань засукувати рукава і наводити порядок на власних і закріплених територіях.

Зараз наведений порядок в парку "Юність", біля міського ставка ліквідовано несанкціоноване звалище і надалі там будуть продовжені роботи з очищення та благоустрою.

На організацію свята "Дня міста" не потрачено жодної копійки, з бюджету.

Тому міська рада завжди зверталися до підприємств, приватних підприємців про перерахування благодійних внесків на спеціальний рахунок для організації і проведення спортивних змагань, нагородження переможців, харчування учасників художньої самодіяльності оплати концертів, послуг за проведення святкового фейєрверку.

З 190 осіб, до яких цього року звернулась міська рада Гребінки, відгукнулися на прохання 122 особи, сума внесків склала 28 тис.грн.

Хто пожалкував сотню-другу, нехай це буде на їхній совісті, але, шановні, вам же не відмовили у дозволах на відкриття об'єкту торгівлі, ви корислуєтесь дррогами, тротуарами, культурно-спортивними закладами, безкоштовним освітленням.

Всі кошти використано за призначенням.

За матеріалами «Гребінчин край», із підсумків роботи
міської ради, за минулий робочий рік.


Схожі матеріали:
👁 1191
Категорія: Новини Гребінки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ