Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.11.2011

Сукня на Новий рік має бути яскравою



Для зустрічі Нового року дизайнери підготували жіночні і сексуальні моделі новорічних суконь  

Сукня на новий рік має бути максимальної довжини. Дуже добре буде виглядати сукня з V -образным вирізом, який допоможе підкреслити область декольте і шию. Віддавати перевагу слід сукням без бретелей.

Тим, хто не хоче надівати класичну сукню, дизайнери пропонують вибрати класичну сукню, розбавлену сучасними штрихами, наприклад, кишенями або красивими оригінальними поясами.

Крім того, в новорічних колекціях є величезний вибір коротких суконь.

Упор при виборі сукні необхідно робити на класику. Підкреслити красиву фігуру можна, надівши облягаючу сукню без бретелей. Доречними залишаються маленькі чорні сукні. Приховати недоліки фігури вам допоможуть трапецієвидні фасони суконь.

Модними  будуть приталені силуети сукні з пишними спідницями. Окрім цього модними є сукні з асиметричними деталями.

Зустрічати Новий треба в сукнях яскравих кольорів : зеленій, червоній, синій і чорній у поєднанні із золотим. Акцентом Нового року є чорні вкраплення, які є присутніми на сукнях будь-яких кольорів. Модно і красиво виглядатимуть сукні сріблястого і золотистого кольору.

Модними цього року будуть сукні з хутряною обробкою.

Новорічна сукня обов'язково повинно бути зшито з якісної дорогої тканини. При цьому допускається звичайнісінький крій сукні. Новорічна сукня повинна виглядати дорого - ця головна умова.

Щоб виглядати сексуальною і стрункою надіньте взуття на тонкій високій шпильці. Не слід надівати прикраси на шию. Досить буде кілець, браслетів і сережок. Підкресліть талію широким поясом.





















Модна сукня на Новий рік - тканина

Визначившись з моделлю, не менш серйозно віднесіться у вибору матеріалу з якого витканий ваш святковий шедевр. Це може бути шовк, атлас, і так далі, але безперечний лідер модних показів - це сукні з оксамиту: розкішні, струмуючі, такі, що трохи нагадують водну гладінь.






Модна сукня на Новий рік - колір

Мега модну палітру сьогодні очолює ваблячий і заворожливий колір срібла і золота, а так само усі відтінки сірого, бежевого, пісочного, яскраво-червоного і глибокого фіолетового і, звичайно ж, не канули в лету стильний чорний і шикарний білий.







Коктейльна сукня на Новий рік

Ви - власниця шикарних, струнких ніжок, і вам, неодмінно, хочеться продемонструвати предмет своєї гордості таким, що оточує? Тоді вам слід зупинити свій вибір на сексуальній, коротенькій коктейльній сукенці - це нестаріюча класика, яку можна піднести по-новому, погравши трохи з матеріалом. Наприклад, коротенька сукня з мережива створить неповторний спокусливий, легкий образ. Так само дизайнери пропонують нам розкішні сукні, розшиті кристалами (колекція Givenchy, Donna Karan).







Сукня в підлогу на Новий рік

Якщо ви хочете справити незабутнє враження, вам просто необхідно приміряти сукню в підлогу! Ніщо так не додасть вашому образу шику і розкоші, як довгу сукню. При цьому воно може бути без глибокого декольте, але з майже непристойним вирізом ззаду . Новий рік - це сюрпризи, і ваша гола спина буде приємним, ваблячим сюрпризом для вашого супутника! Якщо ви не готові настільки оголити найграціознішу частину свого тіла, дизайнери пропонують нам використати вставки з мережива.







Сукня - рибка на Новий рік

Власницям стрункої фігури, дизайнери пропонують віддати свою перевагу сукні-рибці. У такій моделі ви почуватимете себе зіркою світового масштабу на червоній доріжці перед врученням Оскара.





Сукня-асиметрія на Новий рік

На модних показах Calvin Klein і Valentino продовжують фігурувати асиметричні сукні на одне плече. Вирішивши поповнити свій арсенал новорічних нарядів сукнею на одне плече, ви станете іконою стилю на цей магічний, святковий вечір і предметом для захоплених обговорень серед присутніх.







Сукня на Новий рік - Класика жанру

Якщо ви вважаєте, що ваша сукня занадто лаконічно і йому бракує розкоші, його прекрасно можна скомбінувати з хутряною накидкою, коміром або хутряним болеро. Прикрасивши свої витончені ручки одним великим, трохи громіздким кільцем, усипаним виблискуючими каменями, ви виглядатимете неймовірно елегантно і, при цьому, дуже ефектно. Слід зазначити, що мінімалізм, який ми бачимо в колекціях Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lanvin на вершині модних хіт парадів.







Сукня на Новий рік - Прозорість і мереживо

В моді рокова прозорість нарядів. Ми вже не один сезон спостережуваний її на модних показах іменитих дизайнерів. Наша епоха - час неймовірно жіночних і насичених елегантних образів : бахрома, мереживо, відверта прозорість. Шкода, що ми так рідко вибираємо такі сукні. Повірте, вибравши один з цих варіантів, ви не залишитеся в тіні.





Сукня на Новий рік  - Блиск

Безперечні лідери Новорічного вечора - блискучі матеріали. Проте в минулому сезоні блиск суконь був агресивнішим, насиченим і глибоким. У прийдешньому сезоні модні будинки пропонують актуальний і спокійніший блиск білого золота.

Тренд сезону, що настає, і, мабуть, наймодніше рішення "блиснути" - це сукні з парчі або тканини розшитої великими пайетками сталевого відтінку.














Olio.in.ua


Схожі матеріали:
👁 4682
Категорія: Здоров'я
Теги: фасон, Новий рік, сукня




Всього коментарів: 2

0
1 Tимми   (10.12.2011)
Уф) тяжело дыша)


0
2 Lena   (18.12.2011)
Да, Тимми! Какие украинские девушки, такие и наряды. Эт тебе брат не в Иркутске все в шубейках соболиных.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ