Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.12.2011

За кольором нижньої білизни можна дізнатися про характер жінки



За кольором нижньої білизни можна дізнатися про характер жінки

Якого кольору нижню білизну ви віддаєте перевазі?

Психологи вважають, що за кольором білизни можна багато що дізнатися про характер жінки, про її звички і про її темперамент в інтимному житті. Колір нижньої білизни жінки розкриває її сексуальні фантазії і пристрасті. Звернувши увагу на колір одяганої білизни, можна передбачити думки жінки, здогадатися про її пристрасті в ліжку і про деякі риси вдачі.

Якщо ваш улюблений колір нижньої білизни червоний, це означає, що ви не з боязкого десятка, коли справа доходить до ліжка. Самий непомітний костюм може таїти під собою білизну червоного кольору, що створює певну небезпеку для партнера. Якщо жінка дозволила дістатися до споглядання своєї білизни, для чоловіка зворотної дороги просто немає. Для подібної жінки неприйнятно відступати назад, своєю енергією і надзвичайною сексуальністю вона просто зводить чоловіків з розуму.

"Червоний бюстгальтер вказує на пристрасну, енергійну, активну і драматичну натуру.

Проте споріднений червоному рожевий колір вказує на те, що ви віддаєте перевазі, щоб лідером в інтимних стосунках був ваш партнер. Рожевий колір білизни говорить про те що, жінка романтична, ніжна, жіночна, чуттєва натура, ніколи не займає лідируючу позицію в сексі.

Біла білизна говорить про те, жінка безневинна і невміла, що готова вчитися і експериментувати.

Рожевий - на романтичну і ніжну жінку, що потребує уваги і турботи. Воно жіночна, чутлива і не стане лідером в стосунках. Колір рожевої білизни більшою мірою властивий блондинкам, вони намагаються відтворити ефект ляльки, іграшки, провокуючи цим протилежну стать на підвищену увагу до себе, роблять усі, щоб їх ніжно любили і леліяли. Блондинки люблять підвищену увагу до себе і свого тіла і домагаються цього за допомогою рожевої білизни.

Білий
ліфчик віддають перевазі безневинні дівчата, готові дечому повчитися.

Чорний ліфчик носять більше владні і жорсткі, але в той же час пристрасні жінки, до яких необхідно підібрати потрібний ключ", - розповідають психологи.

Теплі кольори, наприклад червоний, помаранчевий і жовтий, створюють відчуття передчуття, життєвої енергії і збудження. Вони можуть підняти артеріальний тиск, рівень серцебиття і зробити частішим дихання.

Білизна жовтого кольору притягає жінок, готових до активних дій в ліжку, якщо вона бажає сексу, вона не буде цього приховувати і зробить усе, щоб добитися своєї мети, не замислюючись про моральні питання. З боку чоловіків особливого захоплення білизною жовтого кольору не спостерігається.

Самозакохані жінки вибирають білизну зеленого кольору. Вони дотримуються безпосередньо своїх інтересів і не схильні співпереживати і піклуватися про свого партнера. Їх цікавить тільки власна особа і нічого більшого.

Малинову білизну також віддають перевазі велелюбні жінки.

Любительки експериментів і всяких змін в житті віддають перевагу нижній білизні салатового або помаранчевого кольору. Вони непостійні і увесь час шукають чого-небудь нового і від свого партнера вимагають того ж. Від них чекати можна чого завгодно. У сексуальному житті вони можуть свого партнера повергнути в замішання, запропонувавши випробувати чогось особливого, при цьому вражаючи своєю дитячою безпосередністю.

Тихі, безініціативні жінки, що цілком покладаються на бажання і пристрасті свого партнера, виберуть білизну синього кольору. Вони не схильні до пошуку чого-небудь нового у своєму сексуальному житті, вони тихо радіють тому, що мають.

Згідно з опитуванням, сьогодні близько 72% жінок вибирають білизну тілесного кольору, залишаючи без уваги класичну білу і чорну білизну. За останній рік продажі такої білизни збільшилися на 38%.






































Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 8938
Категорія: Здоров'я
Теги: колір, дівчина. жінка, Нижня білизна




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ