Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.12.2011

Найкраща стильна, модна зачіска на Новорічні свята



Кращі зачіски до Нового Року

"Волосся - це інструмент, за допомогою якого можна спокушати і підкорювати", - упевнена міжнародний арт-директор марки Nivea і гуру перукарського мистецтва Саллі Брукс.

Кому як не їй знать, які зачіски можуть стати справжнім знаряддям спокушання в новорічну ніч!

Пропонуємо декілька безпрограшних варіантів з арсеналу Салі і радимо почати практикуватися під її чуйним керівництвом вже зараз, щоб знати, яка саме підійде вам біль усього.

Вибираючи образ для головної ночі в році, зробіть ставку на жіночність - так ви точно не помилитеся. М'які локони, бабетта, пасма, оригінально зібрані на верхівці... Варіантів множина, і усі вони чудово підійдуть для вечора.

Експерти Nivea пропонують п'ять оригінальних зачісок, доречних і на корпоративі, і на вечірці в клубі, і на святі в крузі рідних. Зверніть увагу, багато знаменитостей випробували подібні варіанти на собі.

То чом би не узяти на замітку зоряно-професійний досвід і не спробувати відтворити укладання під чуйним керівництвом самою Салі Брукс?

Дві самі непрості і оригінальні зачіски забезпечені покроковими фото - з ними ви точно досягнете результату, як в салоні.






ОБРАЗ 1. АРИСТОКРАТКА


Дженнифер Лопес дуже любить об'ємні укладання. Вони якраз підходять для особливого випадку - виглядають урочисто і в той же час сміливо і креативно.

Виконати таку зачіску тільки на перший погляд складно. Насправді, зусиль знадобиться зовсім не багато: дивіться покрокове керівництво, яке не залишить ніяких питань.






ІНСТРУКЦІЯ ВІД САЛІ БРУКС:

Крок 1. Розділіть волосся на дві частини упоперек проділу, передню частину закріпите шпилькою. Спочатку працюємо з другою половиною. Беріть згори по одному пасму і робіть начісування дрібним гребінцем. Нам треба добитися дуже великого об'єму.

Крок 2. Усе волосся, що начесало, скрутите "черепашкою" на верхівці і закріпите шпильками. Починайте закріплювати знизу, від потилиці, і просувайтеся вгору.

Крок 3. Тепер працюємо з пасмами, які залишилися незайманими. Вивільняйте по одному локону і робіть щільне начісування на кожній. Збризніть копицю, що вийшла, лаком для волосся Volume Sensation, Nivea.

Крок 4. Акуратно розподілите пасма, що начесали, трохи пригладжуючи їх руками. Поверх "черепашки" у вас повинно вийти щось схоже на кокон. Закріпіть усе довгими шпильками, знову ж таки починаючи знизу. Згори теж зафіксуйте начісування шпильками, потім як слід збризніть зачіску лаком і витягніть їх.

Рада: не робіть укладання занадто акуратним. Наочний приклад - Дженніфер Лопес, стиліст якої створив ефект легкої недбалості, і від цей увесь образ тільки виграв.






ОБРАЗ 2. ДІВЧИНА-ЗАГАДКА


Бунтарка Кеті Перрі на одному із заходів продемонструвала зачіску, дуже схожу на ту, яку пропонує Салі. Якщо хочете виділитися, але при цьому пом'якшити образ, не нехтуйте гребенем. Уся чарівність цієї зачіски - в нім. Як відтворити запропонований варіант? Розповідаємо далі.





ІНСТРУКЦІЯ ВІД САЛІ БРУКС:

Крок 1. Як і в першому випадку, розділяємо волосся на дві частини. Передню закріплюємо шпилькою, а задню збираємо в гладкий кінський хвіст.

Крок 2. З першої частини виділите одне пасмо ближче до хвоста і начешіть. Далі так само відділяйте пасма, рухаючись до лоба, і робіть начісування.

Крок 3. Пригладьте начісування, що вийшло, і з'єднайте воно з хвостом. Закріпіть результат спреем Diamond Gloss, Nivea.

Крок 4.
Скрутіть хвіст і закріпіть шпильками, не занадто стараючись - нам потрібний легкий безлад.

Крок 5.
Закріпіть спереду частий гребінь.





ОБРАЗ 3. ГАРЯЧА ШТУЧКА

Не пройшло і п'яти років після появи Келлі Осборн на зоряному небосхилі, як дівчина стала витонченою леді, яка для червоної доріжки вибирає елегантні сукні і вишукані зачіски. Пропонуємо повторити один з її виходів, який поєднує в собі і жіночність, і зухвалість.

Крок 1. Нанесіть на майже вологе (це важливо!) волосся мус Blonde Gloss і висушіть їх не розчісуючи. Мус дозволить волоссю "схопитися" і тримати форму день і ніч безперервно.

Крок 2. Начешіть верхні пасма для створення додаткового об'єму.

Крок 3. Волосся ззаду розділіть на дві частини, переплетіть їх між собою "джгутом" і закріпите на верхівці.

Крок 4. Сформуйте м'яку хвилю чубка і закріпіть верхні пасма шпильками, з'єднавши їх з нижніми пасмами. Не намагайтеся зробити це ідеально - чим недбаліше, тим краще.





ОБРАЗ 4. СІТІ ШИК

Салі Брукс попереджає, що укладка довгого волосся може здатися складною. Але не варто лякатися завчасно: працювати набагато легше, коли волосся розділене на пасмі. Джесіка Альба демонструє схожий варіант на червоній доріжці і ми упевнені - якщо ви повторите її досвід на святковому вечорі, гучний успіх у протилежної статі забезпечений.

Крок 1. Розділіть верхню частину волосся на дві частини, рухаючись від скронь до верхівки. Верхнє пасмо скріпите шпилькою, щоб зручно було працювати з нижніми пасмами.

Крок 2. Зберіть нижні пасма у високий і чіткий кінський хвіст і закріпіть його за допомогою еластичної гумки. Зробіть начісування по усій довжині хвоста - це створить основу, яка підтримуватиме усю зачіску.

Крок 3. Зафіксуйте волосся з боків лаком для волосся "Ультрасильний" від Nivea, перш ніж перейти до верхньої частини волосся, закріпленою шпилькою.

Крок 4. Для створення потрібного ефекту накрутите волосся на термобигуди середнього розміру або створіть м'які хвилі за допомогою великих круглих щипців. Ретельно розчешіть локони, щоб надати їм бажаної форми. Прикріпіть пасма, що вийшли, шпильками або шпильками-невидимками до основи зачіски. Знову нанесіть лак для волосся.

Рада: Щоб розділити волосся дійсно рівно, нанесіть на кінський хвіст мус "Екстрасильний". Цим ви доб'єтеся ефекту чітких, м'яких ліній - мус утримає в потрібному порядку усі маленькі пасмочки по лінії волосся.





ОБРАЗ 5. ГЛАМУРНА ДІВА

"Ця зачіска - сучасна варіація на тему голлівудського гламуру", - говорить Салі. І Блейк Лайвли з Рейчел МакАдамс підтверджують ці слова, позуючи фотографам з схожими укладаннями. Поверхня волосся має бути гладкою, немов відполірованою, тоді образу вийде по-справжньому шикарним.

Крок 1. Підготуйте волосся: нанесіть поновлюючий мус "Розкіш довгого волосся" від NIVEA і висушите їх феном. Це дозволить зачісці триматися значно довше, а волосся придбає текстуру.

Крок 2. Накрутіть волосся на термобигуди. Робіть це по напряму від потилиці до лоба. Повинна вийти плавна лінія, яка у результаті створить м'які локони, що обрамляють особу, що піднімається до підборіддя. Накручуйте пасма до середини їх довжини, щоб завивалися лише кінці волосся, а верхня частина залишалася гладкою.

Крок 3. Коли бігуді охолонуть, зніміть їх і пригладьте волосся гребінцем з натуральною щетиною, щоб надати їм гладкість і блиск, потім пальцями злегка збийте волосся у коренів. Останній штрих - вуальная фіксація зачіски лаком "Розкіш довгого волосся" від Nivea.

За матеріалами: woman.ru


Схожі матеріали:
👁 2822
Категорія: Культура
Теги: Келлі Осборн, Джесіка Альба, Блейк Лайвлі, Дженниіфер Лопес, Рейчел МакАдамс, Кеті Перрі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ