Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.01.2012

У Гребінці заливають ковзанку



У Гребінці заливають ковзанку

Квзанка - це магічний скрегіт металу по льоду, кольорові ліхтарики на стовбах, приємна музика і холод, від якого тепло на душі.

У хокейній коробці на Гребінківському міському центральному стадіоні вже цілий тиждень заливають ковзанку щоб наростити лід потрібної товщини.

Традиційно на цьому льодовому майданчику займається Гребінківська хокейна команда "Локомотив". Її гравці зараз готуються до міського хокейного турніру, який почнеться в найближчі дні.

Також йдуть деякі ремонтні роботи по облаштуванню загорожі, готується пункт прокату ковзанів, роздягалень і кафе.

Кожного дня працівники спорткомплексу напружено працюють, щоб якомого найскоріше на Гребінківській ковзанці знов, як тогоріч заграла приємна музика і зібрала всіх любителів відпочинку на льоду.

Любителі покататися на ковзанах з нетерпінням очікують відкриття міської ковзанки. Минулого року, коли покататися можна було безкоштовно, сотні, а може навіть і тисячі гребінківців весело і з користю проводили час у зимові морозяні вечори на ковзанці.

І зовсім маленькі, і вже в літах ковзанярі з захопленням і радістю поспішали на міську ковзанку, щоб під музику покататися і поспілкуватися. Цього року морозів довго не було, тож і ковзанка не працювала. Тепер, коли зима повністю вступила в свої права, міська ковзанка знову запрацює.

А поки готується лід, Grebenka.com ділиться важливими критеріями вибору ковзанів:

* Ціна. Може, і не найважливіший з точки зору впливу на якість катання, але дуже важливий для психологічного комфорту. Якщо можете дозволити собі дорогі брендові моделі - відмінно, будете виглядати зіркою незважаючи на відсутність навичок.

Якщо ж грошей обмаль", не турбуйтеся, все одно ковзани зношуються досить швидко, а поки прийде час купувати наступну пару, ви точно визначитеся, потрібна вона вам чи ні, і якщо потрібна, то наскільки дорога.

* Матеріал черевика. Краще всього - шкіра. Але сьогодні є ковзани, виготовлені з дуже хороших синтетичних матеріалів, якість і безпека яких наближаються до натуральних, а вартість значно нижче. Крім того, синтетичні черевики припускають можливість створення гарного дизайну, що важливо для новачків.

* Жорсткість. Професійні тренери рекомендують новачкам починати з досить жорстких ковзанів, які дозволять уникнути травм, і по мірі зростання майстерності, набувати все більш м'які моделі.

* Комфорт. Це найважливіший критерій, тому підбирати ковзани потрібно не тільки за розміром, але і за повнотою черевика, висоті леза і щільності шнурівки. Краще всього - надягти обидва коника на теплий носок, повністю зашнурувати і зробити кілька кроків. Якщо вам зручно, ця пара точно ваша.

Також можна дізнатись:
   Чим корисне катання на ковзанах?
   Що вдягнути на Гребінківську ковзанку?
   Як навчитися кататися на ковзанах
   Голубий лід мрії Про лід, спорт, відпочинок - один з ініціаторів відкриття ковзанки Ю. П. КОПИЛОВ.

Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 1659
Категорія: Спорт
Теги: лід, Гребінка, ковзани, ковзанка, хокей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ