Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

29.01.2012

Беремо приклад макіяжів у зірок до Дня святого Валентина



Беремо приклад макіяжів у зірок до Дня святого Валентина

Яке свято асоціюється у нас з лютим? З дитинства це було 23 лютого. Пізніше прибавився ще один - 14 лютого, День усіх закоханих. Навряд чи варто влаштовувати пишну урочистість із цього приводу, але отримати зайву коробку цукерок і валентинку від коханого завжди приємно, вірно?

Поза сумнівом, багато хто вважатиме за краще відмітити День Святого Валентина в кафе або ресторані, хоча хтось вважатиме за краще залишитися удома і подивитися романтичний фільм. Для виходу тобі знадобиться святкова сукня і стильні туфлі, а також макіяж. Grebenka.com допоможе тобі розібратися, що до чого.

Оскільки це свято любові, варто звернути увагу на ніжні образи. Персикові рум'яна і губна помада того ж відтінку вмить зроблять твоє обличчя свіжим, а якщо ти нанесеш ще і тіні того ж відтінку, ти отримаєш монохромний макіяж, популярний цього сезону. Те ж саме можна виконати і з рожевими відтінками, але обережніше з цим кольором на повіках: він може зробити очі заплаканими.

Звичайно, якщо зазвичай ти віддаєш перевагу одягу і макіяжу в панківськму стилі або образі емо, навряд чи тобі захочеться фарбувати губи в ніжно-рожевий навіть 14 лютого. Тоді можна звернути увагу на яскравіші варіанти: наприклад, спробуй яскраво-яскраво-червону помаду.

Прекрасно буде виглядати і природний макіяж у бежевих тонах, з романтичною зачіскою, ти будеш просто чарівна.

Вибирай ідею романтичного макіяжу для святкового мейку в знаменитих красунь Голлівуда.

День Закоханих - романтичне свято. Краще, щоб твій макіяж був чуттєвим і ніжним, можна додати крапельку пристрасті.

Зверни увагу: буяння фарб на обличчі та шар косметики - відмінити. Макіяж не повинен читатися на обличчі. Якщо плануєш експерименти з новими відтінками й прийомами макіяжу, проведи репетицію заздалегідь.

Погодься, якщо на накладні вії або рідкі тіні в тебе виникне алергія, відзначати свято Кохання із запаленими очима тобі навряд чи сподобається.

Макіяж зірок - ідеї для Дня святого Валентина

1. Шарліз Терон

Акцент: ідеальна світла шкіра обличчя. Користуйся якісними тональними засобами, коректором і пудрою.
Плюс чорна об'ємна туш на віях і крапелька сріблястого глазурного блиску на губах. Дрібні блискітки в складі зроблять твій образ ніжним і сексуальним.





2. Анджеліна Джолі

Акцент: соковиті бездоганні губи. Вибирай помади яскравих ягідних відтінків. Класика для Дня Закоханих - червона помада. Але ти можеш замінити її на коралову, ягідну або теракотову.

Зверни увагу! Якщо акцент на губах, то макіяж очей має бути більш скромним.





3. Джессіка Альба

Акцент: виразні вії. Використовуй накладні вії, лінію прикріплення до повік обов'язково замаскуй темними тінями чи підводкою.

Вибирай реальні розміри вій, надто довгі або вії з декором можуть налякати твого чоловіка.





4. Різ Візерспун

Акцент:
ніжність троянди на губах. У багатьох рожевий асоціюється із закоханістю, новими почуттями та фліртом. Збираєшся на перше побачення в День Святого Валентина? Тоді прикрась губи рожевим відтінком.





5. Наталі Портман

Акцент: виразні очі.





Зроби макіяж очей smoky eyes, але щоб не бути занадто агресивною, вибирай коричневу, синю або фіолетову палітру замість чорної.





Схожі матеріали:
👁 1375
Категорія: Культура
Теги: больше макіяж, помада, зірковий макіяж, макіяж, губи, День Святого Валентина, макіяж очей




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ