Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.02.2012

Наречена з Гребінки "4 весіль" одержала 4-е місце за свою оригінальну сукню (ВІДЕО)



Наречена з Гребінки "4 весіль" одержала 4-е місце за свою оригінальну сукню  

Наче яскравий спалах сонця на світанку, було для нашого невеличкого міста весілля симпатичної дівчини з незвичайним ім'ям Айгуль та молодого хлопця Миколи, яке відбулося минулої осені.

Незвичайним воно було з багатьох причин. Але насамперед тому, що ця пара брала участь у яскравому шоу «4 весілля», яке було на одному з державних телеканалів.

Звичайний осінній день перетворився для пари закоханих молодих людей на казкову феєрію. І цю казку вони самі собі створили...

Історія кохання молодого подружжя Айгуль та Миколи розпочалася не так давно, але для справжніх почуттів час не показник. Це не було кохання з першого погляду. Кохання прийшло згодом. Спочатку вони познайомилися й потоваришували.

А потім товариші запросили їх обох на якесь невеличке свято. І тоді молоді люди зрозуміли, що те, що їх притягує один до одного не просто дружба, а справжнє велике кохання. Вони поступово відкривали один в одному свій світ, дізнавалися про звички один одного, про уподобання. І все більше часу їм хотілося проводити разом.

Жартома якось навіть заговорили про весілля. Але виявилося, що наступний рік - високосний, в такий рік не прийнято одружуватися, а відкладати ще далі теж не хотілося. Тож і вирішили вже наступного тижня йти подавати заяву на одруження. Так Айгуль та Микола і зробили згодом, а вже потім ощасливили й батьків такою радісною звісткою.

Вони з самого початку мріяли про особливе весілля, але що воно виявиться на стільки незвичним, мабуть і самі вони не підозрювали. Просто планували весілля, запрошували гостей. Вони й гадки не мали, що стануть учасниками відомого вже на той час шоу про весілля. Все відбулося якось спонтанно. Айгуль заповнила анкету і пройшла відповідний кастинг.

На своєму весіллі наречена вже давно мріяла бути у червоній сукні. Бажану модель шукала всюди, і ось одного разу чарівну сукню Айгуль побачила у журналі. А далі почалася майже детективна історія з його пошуками.

Та всі зусилля виявилися не марними. Сукню на замовлення привезли в один з Київських салонів. І вже там Айгуль його приміряла і зрозуміла, що це саме те, що треба. До речі, за свою оригінальну сукню дівчина здобула 4 місце у глядацькому голосуванні, а всього у програмі взяли участь не мало, не багато 360 наречених.

Наречені Айгуль і Микола приїхали до РАГСу на красивому лімузині, у супроводі незвичайного кортежу, який забезпечили їхні друзі байкери. Були на весіллі і красиві тости за молодих, і хороші побажання, і яскраві феєрверки, і весільні розіграші, і пісні, і танці і навіть сльози, але то були виключно сльози щастя і радості.

Айгуль не стала переможницею у грі, але свій виграш дівчина все ж здобула, це насамперед вірне і щасливе кохання, яке трапляється не так часто, тож його треба оберігати, як найцінніший скарб.

Неспокійна вдача гукає її на пошуки нових пригод, тож красуня Айгуль вже планує взяти участь у іншому не менш цікавому шоу, наприклад, «Міняю жінку»!




За матеріалами: газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 3830
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Айгуль, Четыре свадьбы, міняю жінку, 4 весілля. Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ