Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.02.2012

Подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий



Подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий

Кожна історія кохання унікальна і неповторювана, її можна порівняти хіба що з появою людини на світ. Народження кохання - це справжнє таїнство, непіддатливе поясненню.

День святого Валентина особливе свято

Напевно, завдяки цьому чаклунству закоханості і прижився у нас День Святого Валентина. Свято це не споконвічно слов'янське, відмічаємо ми його порівняно недавно, але воно вже встигло знайти своїх прихильників і шанувальників, яких з кожним роком стає все більше. І саме цього дня хочеться подарувати своєму коханому дуже дорогий подарунок.

Дорогою не за ціною, а за значимістю і душевною теплотою. Простір для фантазії у виборі подарунка величезний, це в далекому 17 столітті в Англії було прийнято дарувати один одному цього дня рукавички, цукерки і кільця.

Сьогодні ж єдине побажання - щоб подарунок був у формі серця, адже лише воно одно по-справжньому гострозоре. Хоча навіть форма не так вже важлива: особливість подарунка до дня Святого Валентина в тому, що це - подарунок-визнання.

Можливо, треба крикнути на увесь Всесвіт про свою любов і ніжність до свого єдиного (так, до речі, поступають в Японії: там існує традиція в це свято проводити конкурс на найгучніше освідчення в коханні). Але, можливо, справа зовсім не в гучності, а в інтимності свята. Вважається, що дуже багато чоловіків погано запам'ятовують дати і важливі події, що частенько є приводом для сварок і образ. Це жінки сильні в дрібницях, а чоловіки мислять масштабно.

Можливо, ваш коханий і забуде привітати вас із стоденним ювілеєм вашого знайомства, але він прекрасно пам'ятає атмосферу вашого першого побачення, запах волосся коханої і усвідомлення того, що саме з цією жінкою він хоче пройти свій шлях.

Вузлик на пам'ять

Ось і подарунок чоловікові на день Валентина потрібний "атмосферний" і дуже особистий:
- прогулянка по улюблених місцях з маленькими сюрпризами, заготовленими заздалегідь;
- диск з "тією самою" музичною композицією, яка стала вашим першим танцем;
- улюблена спільна фотографія, надрукована на кухлі або футболці;
- цікаво оформлений фотоальбом, наприклад, з дитячих і юнацьких фотографій обох: на одній сторіночці він в дитячому саду, а на сусідній - вона.
Прекрасним подарунком може стати поздоровлення на радіо або записане на магнітофон (диктофон, мобільний телефон). Одним словом, щось, що зв'язує обох, нагадує про зустріч і почуття, що зародилося. І не варто боятися сентиментальності: в таких подарунках її немає, а є "вузлик на пам'ять", та золота піщинка, яка зберігається в душі на все життя.

Подарунок, що зберігає тепло ваших рук

Вважається, що чоловіки не люблять дрібнички. Насправді це не так. Під рицарськими обладунками ховаються ніжні і витончено чутливі серця, яким припадуть до душі дрібниці, з любов'ю зроблені їх обраницями. Умільцям придумати подарунок для цього дня дуже просто:
- зв'язаний шарф (а чи знаєте ви, що по старовинному звичаю дарувати шарф - це означає " прив'язати" до себе коханого);
- теплий светр (прояв турботи про дорогу для вас людину);
- самостійно зроблений торт (дуже часто чоловіки - великі ласуни);
- цукеркове дерево у формі серця, а на кожному фантику - хвалебні слова найчудовішому чоловікові на світі.
А ще можна розписати власноручно кухоль, зшити брелок на автомобільне дзеркало, зварити мило-сердечко. Не умієте нічого робити своїми руками? Ось і чудовий привід навчитися! Люблячий чоловік неодмінно оцінить це.

Цікаві ідеї до дня св. Валентина

Сьогодні до дня Валентина можна придумати багато оригінальних подарунків. Знання інтересів вашого коханого крапелька фантазії - і цікавий сюрприз готовий:
- катання на ковзанах;
- урок скелелазіння або ходьби на джамперах;
- сертифікат на стрибок з парашутом;
- катання на сноуборді або гірських лижах (зрозуміло, разом з вами).
Можна придумати ще стільки незвичайного, що досить на добрий десяток свят!

Ну а якщо ви доки не знайшли свою другу половину, не засмучуйтеся! Цілком можливо, що це станеться в новому році ( адже не забули загадати під бій курантів найзаповітніше бажання?!)

За матеріалами: "Дамкский Дом"


Схожі матеріали:
👁 2195
Категорія: Культура
Теги: свято, день закоханих, валентинів день, День Святого Валентина, Подарунок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ