Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.02.2012

Подаруйте на 8 березня величезний букет, або невеликий, але ніжний


Хочеться нагадати чоловікам, що для жінки свято 8 березня - це дуже важливий день, і в цей урочистий момент їй хочеться романтики


Які подарунки дарують жінкам на 8 березня? Думаю, що це питання як ніколи актуальне сьогодні, напередодні Міжнародного Жіночого дня! Якщо виходити з проведених соціологічних опитувань, то найпопулярнішими подарунками 8 березня різні корисні дрібниці (манікюрні набори, кухонне приладдя та інше).

Наступним варіантом подарунка є косметика і парфюмерія. І звичайно ж всі жінки без виключення в цей день отримають в подарунок квіти. А так само квитки в театр, кіно або поїздка на відпочинок.

У перелік подарунків входить і побутова техніка. Крім того можливі такі подарунки, як годинник і прикраси. А самими непопулярними подарунками на 8 березня стали книги, диски з музикою і фільмами. Колегам по роботі подарують скоріше всього сувеніри, м'які іграшки чи цукерки. У багатьох фірмах практикують як подарунок преміальні в конверті.

Міжнародний день 8 березня - один з небагатьох днів об'єднує всіх жінок. А чоловіків в цей день згуртовує проблема придбання подарунків. У різних країнах це свято відзначають по-різному, десь немає такої традиції зовсім, але в нашій країні 8 березня це національне свято з багаторічними традиціями. Для нас це свято весни. У цей день перед чоловіками постає важкий питання про придбання подарунка, тому що 8 березня кожна жінка чекає хоча б невеликого букетика.

Отже, давайте розберемося в подарунках, що ж і кому дарувати. Наприклад,  косметика і парфюмерія . Вибираючи цю область подарунка - чоловік купує найчастіше духи. Для нього це простіше. Можна вибрати модну і дорогу марку, а з кольором, наприклад, помади або лаку можна не вгадати.

Складається цікава ситуація з  прикрасами.  З опитувань видно, що більшість жінок не відмовилися б від такого подарунка на 8 березня, як колечко, ланцюжок або кольє з браслетом. А ось з чоловіків дуже мало хто збирається дарувати прикраси. Вони, чомусь вважають, що такий подарунок це знак якогось, особливого ставлення, або просто не готові до значних фінансових витрат.

Далі в списку подарунків йде  побутова техніка.  Це звичайно прекрасний подарунок для вашої дружини, навіть якщо вона чекала чогось іншого, більш романтичного, все одно залишиться задоволена. А ось дівчині навряд чи припаде до душі такий подарунок, в її плани ще не входить користуватися, наприклад, пилососом у вашій квартирі.

Наступним варіантом подарунка може стати  одяг,  але тут виникає проблема. Навіть якщо чоловік має уявлення про смаки своєї подруги, то вгадати все одно важко. І тому чоловіки зазвичай дотримуються такої позиції, що жінка все одно вибере для себе краще. Грунтуючись на цьому, він дарує просто гроші, але погодьтеся це зовсім не романтично, особливо в такий день.

Хочеться нагадати чоловікам, що для жінки свято 8 березня - це дуже важливий день, і в цей урочистий момент їй хочеться романтики. Тому постарайтеся в цей день не бути банальними. Подаруйте величезний  букет  або невеликий, але ніжний, запросіть в театр, на романтичну прогулянку весняну вдвох, можна влаштувати вашими руками романтичну вечерю - одним словом подаруйте жінці свою увагу і любов.

В цей день нам жінкам хочеться відчути себе королевою вашої і звичайно бути коханою. Вашу увагу, подароване в цей день, неважливо в якій формі ви його піднесете, найцінніший подарунок.

Відкриємо невеликий секрет: якщо дівчині приготувати подарунок шикарний і приємніше на 8 березня, ніж на день народження, у дівчини буде набагато більше приємним вражень про Вас! Тому що на день народження робити подарунок - це так прийнято, а прекрасний подарунок на 8 березня - значить, що Ви дуже турботливий.

Тому на 8 березня намагайтеся не шкодувати для улюблених ні грошей, ні сил. А оскільки 8 березня - це міжнародний жіночий день, рушайте в інше місто або, якщо є можливість, в іншу країну і подивіться, як там відзначають 8 березня.

Крім цього, не забудьте придбати для своєї другої половинки який-небудь приємний і милий сувенірчик! Порадуйте свою другу половинку наймилішим кишеньковим дзеркальцем або формою для льоду у вигляді обручок! Ми впевнені після таких подарунків Ваші відносини піднімуться на абсолютно новий ще більш високий рівень!

 Які подарунки дарують жінкам на 8 березня? Рада чоловікам: якщо вас оцінюють лише з точки зору вартості піднесеного подарунка, то, можливо, треба переглянути не ставлення до подарунка, а до тієї, що знаходиться поруч з вами?

Схожі матеріали:
👁 2939
Категорія: Культура
Теги: букет, Подарунок, жіночий день, 8 березня, сувенір, квіти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ