Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.04.2012

Що шукають іноземці в полтавчанках



Що шукають іноземці в полтавчанках

За два останні роки на Полтавщині зареєстрували 278 шлюбів з іноземцями. Їх кількість щороку збільшується. У цьому році з «заморськими» чоловіками одружилися 19 полтавок.

Наші жінки виходять за американців, норвежців, шведів, італійців, данців, мексиканців, англійців, канадців, арабів.

Вони тікають від злиднів, щоденної рутини та чоловіків-п'яниць.

А іноземці шукають у наших жінках турботливих дружин та матерів.

Іноземці шукають всебічно розвинених жінок

Познайомитися з іноземцем можна самотужки - через сайти знайомств та соціальні мережі. А можна звернутися до професійних «свах».

В основному жінки виходять за чоловіків, старших на 10-20 років. 80 відсотків жінок і чоловіків хочуть серйозних стосунків.

Іноземці знають, що наші жінки вродливі й турботливі. Там не чекають господарку чи рабиню, а просто берегиню домашнього вогнища, музу. Там до жінки зовсім інше ставлення, ніж у нас.

Найбільше вони цінують усебічно розвинутих жінок. А наші жінки тікають від тягаря домашніх турбот.

29-річний брюнет Жан з Франції приїхав на Полтавщину до 25-річної Олени, що має сина. Купив йому велосипед за кілька тисяч гривень, їй - парфуми. На запитання, чому саме тут шукає собі половинку, він відпповів:

- Наші жінки люблять свободу, не хочуть сім'ї. їм лише секс подавай, - пояснює англійською.

Олені він не сподобався, бо просто робочий. Хоча робочий у нас і у Франції - це різні речі. Він тільки за те, щоб спілкуватися з нашими жінками, заплатив шість тисяч євро. А вона каже, хай буде старіший і з животиком, головне, щоб багатий.

Як не натрапити на шахраїв

Тепер іноземці частіше приїжджають на Полтавщину, щоб у реальності подивитися на уподобану жінку, поспілкуватися з нею. Через недобросовісних посередників вони перестали довіряти агентствам.

Вони платять шалені гроші, переписуються з жінками, а сюди приїжджають - нема ні тих жінок, ні самого агентства. 

Фахівець радить завжди бути в курсі листування з іноземцями і не «ловитися» на пропозиції безкоштовних фотосесій від несерйозних агентств в соцмережах «В контакті» чи «Однокласниках».

Не слід погоджуватися і на занадто відверті фотосесії. Самі подумайте, в якому образі ви постанете перед чоловіками, що хочуть серйозних стосунків.

 Якщо у вас дійсно серйозні наміри, то слід набратися терпіння і почекати.

Схожі матеріали:
👁 1415
Категорія: Полтавщина
Теги: іноземці, Знайомства, шлюб, агенство, Українка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ