Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.05.2012

Сьогодні стартує продаж залізничних квитків через Інтернет за новою системою



Сьогодні стартує продаж залізничних квитків через Інтернет за новою системою

Пасажири Укрзалізниці зможуть придбати квитки на поїзди через мережу Інтернет за новою системою уже відсьогодні, 21 травня.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр інфраструктури Борис Колесніков на прес-конференції за підсумками V засідання українсько-польської міжурядової Комісії з питань економічного співробітництва.

«Продаж квитків через Інтернет розпочнеться у понеділок, після 15:00», - сказав Борис Колесніков. Він зауважив, що затримка з продажем квитків в online режимі пов’язана з узгодженням розкладу руху нових сучасних швидкісних поїздів.

«Пізніше починаємо, тому що чекали точного розкладу руху швидкісних поїздів», - наголосив Віце-прем’єр-міністр України. Тобто з цього часу у продаж надійдуть й квитки на поїзди Hyundai.

Нагадаємо, Укрзалізниця нову автоматизовану online систему, через яку пасажири можуть купити квитки впровадила у дослідну експлуатацію 17 травня. З понеділка вона працюватиме на повну.

Пасажири мають змогу скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі меню «Пассажирам» або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/.

Читайте також: Обнародувані ціни на квитки в потягах Hyundai

Відтак у режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду.

У Головному управлінні інформаційних технологій Укрзалізниці пояснюють, що автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг в пасажирських перевезеннях на Євро 2012.

Нагадаємо, що 28 травня планується завершити роботи зі встановлення бездротового доступу в інтернет у швидкісних поїздах.

«Магістраль»


Схожі матеріали:
👁 1792
Категорія: Суспільство
Теги: пасажири, залізничні квтки, Інтернет, Укрзалізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ