Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.05.2012

Акустичне оформлення: Огляд кращих портативних навушників



Акустичне оформлення: Огляд кращих портативних навушників

Часто самі кращі плеєри і музичні смартфони комплектуються дешевими навушниками, користуватися якими не захочуть навіть самі неабиякі меломани.

У наш час діапазон вибору навушників у продажу величезний і дозволяє вибрати на свій смак і перевагу. Ми представляємо п'ять видів навушників, на які слід звернути увагу після купівлі гаджета з хорошим звучанням

Безумовно, для кожного типу навушників конкуренція величезна і може йтися про порівняння десятків моделей в самих різних цінових категоріях.

Звичайним користувачам, як показує практика, досить просто змінити штатні навушники свого плеєра або телефону на щось дорожче.

Sennheiser CX281
Діапазон частот : 19-20500 Гц
Опір: 16 Ом


"Зенхи" давно мають стійкий попит серед українських споживачів. Цей той самий випадок горезвісного ідеального співвідношення ціна-якість. З точки зору звучання, є навушники краще. Sennheiser - саме посередині, зокрема модель CX281.

Це навушники-вкладиші, їх частенько віддають перевазі любителі активного відпочинку. Під час бігу менше шансів, що навушники випадуть з вух.

До того ж шумоізоляція краща, менше шансів, що ви докучатимете оточенню своїми музичними пристрастями.

Звучання CX281 цілком влаштує невибагливого користувача і складе істотний контраст з недорогими комплектними навушниками.

За суб'єктивними відчуттями, цієї моделі трохи бракує "низів", але сьогодні вже важко зустріти плеєр або телефон без хоч би найпримітивнішого еквалайзера.

Вартість: 400 гривен

AKG K430
Діапазон частот : 11-28000 Гц
Опір: 32 Ом


Навушники AKG тепер в Україні велика рідкість. По звучанню цьому бренду рівних немає - хіба що Grado або дорожчі професійні навушники. Проте за бажання знайти AKG все ж можна.

Наприклад, в інтернет-магазинах можна купити K430 - навушники закритого типу з оригінальною конструкцією(у складеному виді зручно носити в кишені), що складається, і просто якісним звучанням.

Звук чистий і глибокий. Баси потужні, "верхи" деталізовані. Модель підійде для будь-якого стилю музики. До речі, на сполучному кабелі є зручний регулятор гучності.

Вартість: 750 гривен

Skullcandy G.I.
Діапазон частот : 22-22000 Гц
Опір: 50 Ом


Тим, хто не соромиться виглядати схожим на космонавта, йдучи по вулиці у велетенських навушниках закритого типу, можна порадити тільки одно - не економити.

З одного боку, навіть самі недорогі навушники закритого типу звучать краще, ніж дешеві "вкладиші". З іншого боку, в таких навушниках шумоізоляція краща, а, отже, усі дефекти звучання чутні виразніше.

Якість звучання навушників Skullcandy навряд чи влаштує вимогливого меломана.

Відгуки більшості покупців швидше знаходяться в діапазоні від "звук ніякий" до "так собі наушнички". Зате дизайн з легкістю примушує забути про проблеми із звуком.

Вартість: 450 гривен

Sennheiser PX 100 II
Діапазон частот : 15-27000 Гц
Опір: 32 Ом


Ще одні "Зенхи" в нашому рейтингу. Такі навушники не такі зручні в побуті, як маленькі "вкладиші", але технічні характеристики і звучання кращі.

На відміну від описаної вище моделі CX281, у цих навушників проблеми якраз з високими частотами, а баси іноді навіть надмірні.

Любителям техно або важкою рок-музыки ці навушники припадуть до смаку.

Якість звучання цих навушників дозволяє на слух розпізнати стислу музику від нестислої, так що, купуючи PX 100, готуйтеся оновлювати свою музичну колекцію у форматі FLAC або ALAC.

Вартість: 500 гривен

Koss Sporta Pro
Діапазон частот : 15-25000 Гц
Опір: 60 Ом


Модель Sporta Pro, призначена для любителів послухати музику в русі, була нещодавно оновлена. Новий дизайн в деякому роді навіть футуристичен, а враховуючи досить демократичну ціну цих навушників, Sporta Pro - непоганий спосіб виділитися з натовпу.

Якість звучання дуже гідна за такі гроші. Явних провалів немає, хіба що "низи" опрацьовуються краще за "верхніх". Запас по гучності досить переконливий, але картину псує посередня шумоізоляція, що типово для навушників такого типу.

Скажімо, ваші попутники в маршрутці виразно чутимуть, яка музика у вас грає.

А на невеликій гучності ви чутимете їх розмови. На ринку є моделі, які звучать краще, але за такі гроші серед навушників відкритого типу краще нічого не знайти.

Вартість: 250 гривен




Схожі матеріали:
👁 1587
Категорія: Освіта
Теги: Навушники, Sennheiser CX281, Звучання, музичні смартфони




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ