Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.06.2012

Іспанія - Італія: красива нічия



Іспанія - Італія: красива нічия

Груповий етап. Група С

10 червня 2012, стадіон "PGE Арена Гданськ", Гданськ
Арбітр: Віктор Кошшоі

Іспания - Італія 1:1

Голи: Ді Натале, 60, Фабрегас, 63
Попередження: Маріо Балотеллі, 37, Леонардо Бонуччі, 66, Хорді Альба, 68, Джорджо К'єлліні, 79, Альваро Арбелоа, 84, Фернандо Торрес, 85, Крістіан Маджо, 89

Іспанія: Ікер Касільяс, Херард Піке, Серхіо Рамос, Альваро Арбелоа, Хорді Альба, Андрес Іньєста, Хаві, Сеск Фабрегас (Фернандо Торрес, 74), Хабі Алонсо, Серхіо Бускетс, Давид Сільва (Хесус Навас, 65)

Тренер: Вісенте дель Боске

Італія: Джанлуїджі Буффон, Крістіан Маджо, Джорджо К'єлліні, Леонардо Бонуччі, Тьяго Мотта (Антоніо Ночеріно, 89), Клаудіо Маркізіо, Емануеле Джаккеріні, Даніеле Де Россі, Андреа Пірло, Маріо Балотеллі (Антоніо Ді Натале, 56), Антоніо Кассано (Себастьян Джовінко, 65)

Тренер: Чезаре Пранделлі

Третій день Євро-2012 розпочався матчем між збірними Іспанії та Італії: найкраща атака повинна була перевірити на міцність одну з кращих оборон. Цікаві рішення продемонстрували тренери в стартових складах: у іспанців в якості форварда вийшов з перших хвилин Сеск Фабрегас, а італійці, як і передбачалося, обрали на гру схему з трьома захисниками.

Темп в першому таймі команди підтримували середній, високих швидкостей не було, дії гравців були акуратними, точними і організованими. За перші десять хвилин суперники обмінялися ударами, кутовими і парою-трійкою фолів. До двадцятої хвилині стало зрозуміло, що в іспанців зовсім не виходить контролювати м'яч, а дії італійців у відборі просто захоплювали.

На 22 хвилині Кассано, не дотягуючись до м'яча, збив Касільяса ударом по нозі ззаду. Звичайно, не так самовіддано в підкаті, як це зробив вчора португалець Поштіга, але певних дій з боку арбітра Віктора Кошшоі епізод заслуговував. Суддя попросив голкіпера піднятися і продовжити гру, а Кассано залишився безкарним. Цікаво, як би діяв Кашшаі, якби на місці Антоніо був Балотеллі, відомий своїм непростим характером... Швидше за все, без вилучення б не обійшлося.

Під завісу тайму обидві команди могли забити. Спочатку на 43 хвилині Іньєста, прийнявши першим дотиком і пробивши другим, ледь не відкриває рахунок у матчі, а двома хвилинами пізніше після передачі Кассано головою ледь не пробиває Касільяса Тьяго Мотта.

Перший тайм закінчився, і ті, кому таке видовище було не до душі, могли насолодитися другим, куди більш насиченим і цікавим. Розпочався він з небезпечних ударів Сеска і Іньєсти, але в першому епізоді надійно зіграв Буффон, а в другому - м'яч пролетів поруч зі штангою. Трьома хвилинами пізніше Балотеллі, обікравши Рамоса на брівці, втік один на один, але виявився настільки повільним, що був накритий тим же Рамосом.

Балотеллі пішов з поля, поступившись місцем Ді Натале, який у першому ж епізоді зі своєю участю тікає один в один і відкриває рахунок у матчі. Як раділи італійські вболівальники, навіть не підозрюючи, що трьома хвилинами пізніше іспанці розкриють міцну оборону їхніх улюбленців, як консервну банку, і зрівняють рахунок. Фабрегас відзначився, довівши, що може він грати на позиції форварда.

Який достаток моментів був аж до фінального свистка - не перерахувати! Обидві команди могли вийти вперед в будь-який момент. Але це футбол, і в підсумку, нічия. Хто вийде з цієї групи до плей-офф, поки абсолютно незрозуміло.

Перший національний



Схожі матеріали:
👁 1269
Категорія: Спорт
Теги: Євро -2012, Нічия, іспанія, ФУТБОЛ, рахунок, матч, італія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ