Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.06.2012

У Гребінці розпочалась операція "Літо 2012"



У Гребінці розпочалась операція "Літо 2012"

Літо - найочікуваніша пора для школярів. Позаду сірі будні, навчання – попереду – теплі канікули та три місяці відпочинку.

Спекотною ця пора стає і для працівників кримінальної міліції у справах дітей. Саме під час канікул діти залишаються без постійної уваги з боку дорослих і тому, як свідчить практика, зростає кількість травматизму, нещасних випадків та неприємних ситуацій.

Шановні громадяни, батьки, діти!

На виконання Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей", Планів основних заходів МВС та Управління МВС України на Південній залізниці на 2012 рік, що в період літнього оздоровчого сезону з 25.05.2012 по 31.08.2012 року на дільниці оперативного обслуговування ЛВ на ст. Гребінка Управління МВС України на Південній залізниці проводяться загальнодержавні оперативно-профілактичні заходи "ЛІТО-2012".

Під час літніх канікул по лінії ВКМСД ЛВ на ст. Гребінка здійснюються профілактичні заходи, з метою забезпечення правового захисту дітей, попередження вчинення злочинів дітьми і відносно них, виявлення осіб, які втягують дітей у злочинну діяльність, проституцію, жебрацтво, наркоманію, профілактики бездоглядності та інших негативних явищ, забезпечення належного громадського порядку, безпеки дітей і громадян на території обслуговування ЛВ на ст. Гребінка та на шляху слідування до місць відпочинку та у зворотному напрямках у період літнього оздоровчого сезону.

До профілактичних заходів залучаються всі служби ЛВ на ст. Гребінка, територіальні РВ та служби у справах дітей держадміністрацій для виявлення і притягнення неповнолітніх та дорослих осіб до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Спільно з органами освіти, службами у справах дітей державних адміністрацій будуть відпрацьовуватися комп'ютерні клуби, бари, дискотеки, нічні клуби, розважальні заклади на предмет установлення порушень чинного законодавства щодо дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елементарні заходи безпеки ніколи не завадять

Перевірятиметься стан дотримання адміністрацією зазначених закладів обмежень відвідування їх неповнолітніми і вирішуватиметься в подальшому питання щодо припинення їх діяльності та притягнення до відповідальності винних осіб згідно з чинним законодавством.

Шановні батьки, підчас літніх канікул проводьте щоденну роботу по збереженню життя дітей.

Не дозволяйте їм:
• ходити до водойми без Вашого дозволу;
• ходити без старших далеко від дому без дозволу;
• ходити без супроводження дорослих на залізницю;
• гратися сірниками, електроприладами, газом, бензином, вибуховими речовинами;
• не залишайте дітей самих на ніч та не дозволяйте запалювати опалювальні прилади;
• щоденно нагадуйте дітям про правила вуличного руху, поводження на залізниці, на ставку, в лісі;
• постійно зберігайте рушницю в надійному місці для збереження вогнепальної зброї (якщо є);
• з метою попередження шлункових захворювань свіжі овочі і фрукти мийте перед споживанням;
• ваші діти повинні ввічливо поводитися з дорослими, не бешкетувати в громадських місцях.
Шановні батьки, керівництво лінійного відділу на ст. Гребінка просить Вас слідкувати за дітьми та не допускати скоєння ними злочинів та правопорушень, адже від Вас залежить їх майбутнє.

Оперуповноважений ВКМСД ЛВ на ст. Гребінка,
газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1509
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ВКМСД ЛВ на ст. Гребінка, Гребінка, Управління МВС України, ніч діти, операція Літо 2012




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ