Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.07.2012

На Полтавщині пройшов 14 мото-рок фестиваль «Небеса» 2012, ФОТО



На Полтавщині пройшов 14 мото-рок фестиваль «Небеса» 2012

Круті двохколісні машини, які своїм гуркотом змагаються з шаленими децибелами рок-концерту, джинси, бороди, довге волосся, пиво – все відповідає усталеному іміджу байкерства.

29 червня - 1 липня 2012 року в м. Гребінка було проведено щорічний 14-тий мото-рок фестиваль «Небеса» 2012.  Він присвячений пам’яті Василя Деркача (група "Містер твістер") і всіх людей, чиє життя обірвалось в молодому віці.

Гребінківський парк біля стадіону "Юність" у черговий раз став притулком для сотень байкерів.

У ці літні дні погода неначе спеціально проявила прихильність до організаторів фестивалю, давши можливість насолодитися усім, що дарує справжній байк зліт - дорогою, спілкуванням з добрими друзями і хорошою музикою.

Хлопці з Гребінки завжди відрізнялися привітністю прийому, а цього разу вона була приправлена гідною організацією порядку. Час і досвід дають свої результати! Пропускний режим, місце для парковки, охорона - усе це працювало на імідж організаторів, і не було нав'язливим для волелюбної натури байкерів.

Вразив мотопробіг по місту. Хтось скаже: "а що там в Гребінці може вразити!"?. В тому і річ, що хлопці, по болтику свої байки, що зібрали, значно більше одушевляють своїх "коней", цінують їх такими, якими їх зробили власні руки. Мабуть, тому дисципліна в колоні була не в приклад вище, ніж на багатьох іменитих зльотах. Та і жителі міста проявили на ділі свою симпатію до байкерів.

Біля храму Святого Георгія Побєдоносця відбулося освячення байкерської техніки священиком Стефаном Худиком, після чого центральними вулицями тихого містечка прогуркотіло півсотні швидкісних мотоциклів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-й мото-рок фестиваль «Небеса» 2011 в Гребінці


Мотоциклісти терпляче чекали того... останнього, що стріляє вихлопом, що кашляє в карбюратори, даючи можливість усім насолодитися цілісністю такого рідкісного для городян видовища.

Один із організаторів свята - Вельбой Олександр «Cowboy» на запитання: " Що дає байкерство і для чого проводиться такий з’їзд?", зізнався, що байкерство дає відчуття максимальної свободи, а з’їзд дає можливість спілкування з людьми, які відчули цей смак свободи.

Під час рок-концерту було багато красивої музики. Приємно дивували запрошені на фест наші незмінні друзі: група «Цензор», «RISING», співачка Сюзанни ELPy. Колективи, що змінювалися на сцені, час від часу видавали настільки вражаючі речі, що стає дивовижним вміст багатьох музичних телеканалів, що роблять кар'єру на "зарубежке", і нездатних розгледіти безцінне під власними ногами.

Ну і, звичайно, не обійшлося без конкурсів. Організатори свята постаралися, щоб було цікаво і глядачам, і учасникам фестивалю. Адже подія ця відбувається в Гребінці вже не перший рік, стала традиційною, і, що немало важлливо, дуже полюбилася і гребінківцям, і гостям.

Фестиваль "Небеса" проводиться з 1997 року. Спочатку, як фестиваль молодіжної музики. У 2005 році до музикантів приєднались байкери, і фестиваль став "мото-рок". У 2008 році отримав назву "Небеса" і проводиться з метою вшанування пам'яті людей, чиє життя обірвалось у молодому віці.

Черговий уклін організаторам!


Повний фотоальбом:  Мото-рок фестиваль «Небеса» 2012




















Для гребінчан звучить Панк-рок від гурту POISON GROUND, місто Яготин
















Один із організаторів свята - Вельбой Олександр «Cowboy»




Учасники мото-рок фестивалю з м. Бориспіль




















Suzanna ELPy / Сюзана Елпі































Гурт "ЦЕНЗОР" (м.Київ)







Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2569
Категорія: Новини Гребінки
Теги: «Небеса» 2012, Вельбой Олександр «Cowboy», «RISING», 14 мото-рок фестиваль, Гребінка, «Цензор», Сюзанни ELPy, Байкер




Всього коментарів: 1

0
1 natusikknopusik   (02.07.2012)
Все сподобалось,крім бур'янів,які полінувались викосити перед фестивалем.Мінус організаторам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ