Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.07.2012

В Гребінці міняють водопровідну мережу сторічної давнини



В Гребінці міняють водопровідну мережу сторічної давнини

Водопровідна мережа, яка забезпечує мешканців та споживачів по вулиці 50-річчя Жовтня, була прокладена у далекому 1905 році.

Зношеність лінії - безсумнівна, регулярно тут були пориви, неполадки. Працівникам дільниці водопостачання Гребінкіського будівельно-монтажного експлуатаційного управління часто доводилося латати діряву мережу, проводячи часткову заміну труб.

Тож капітальне оновлення водогону назріло уже давно. Роботи не розпочиналися через брак коштів. І ось, нарешті, на початку липня працівники дільниці водопостачання розпочали демонтаж старої лінії водогону. Проблему фінансування робіт вдалося вирішити завдяки підтримці керівництва Південної залізниці.

Голова міста Гребінки неодноразово підкреслював, що реконструкція водогону триває в рамках програми «Питна вода». Кошти на проведення нового водогону виділені Південною залізницею.

Після завершення прокладання водної мережі буде прокладено нове асфальтове покриття. Голова міста від себе особисто і від гребінківської громади щиро дякує начальнику Південної залізниці, Герою України Віктору Миколайлвичу Остапчуку за постійну допомогу і підтримку у вирішенні різноманітних питань, пов'язаних з соціальним розвитком і життєдіяльністю нашого міста залізничників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прорвало...як завжди


У зв'язку з погодніми умовами графік роботи довелося змінити. Коли панувала несамовита спека, працівники дільниці розпочинали свій робочий день о 5-й ранку. Мешканці і споживачі по вулиці, де ведуться роботи, майже не відчували незручностей. Адже постачання води не припинялося більше ніж на кілька годин.

Роботи затримувалися лише через погодні умови. Заміна водогону проводилася у 2 етапи. Відразу було замінено 160 метрів і згодом іншу ділянку протяжністю 300 метрів. Вкладається поліетиленова труба діаметром 100 мм. Строк служби такої труби досить великий.





Тож споживачі будуть забезпечені водою безперебійно. На інших вулицях, де теж треба замінити і оновити водні трубопроводи, роботи будуть проведені за наявності коштів.

Міськрада постійно шукає шляхи вирішення цієї проблеми. Адже на разі стоїть завдання замінити усі застарілі водні мережі міста.



«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1902
Категорія: Новини Гребінки
Теги: водопровідна мережа, Гребінка, «Питна вода», Південна залізниця, асфальтове покриття, вода, водогон




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ