Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.10.2012

Переможця телепрограми «Караоке на майдані» з Гребінківщини покажуть 9 грудня на каналі СТБ



«Караоке на майдані» в Пирятині

Те, що глядачі займають зручні позиції задовго до початку запису телепрограми «Караоке на майдані», – як частина її традиційного «ритуалу». Не став винятком і Пирятин, де 29 вересня, на площі Незалежності (біля танка) відбувалися зйомки мегапопулярного телешоу.

Глядачі, а це переважно молодь, поз’їжджалися з усіх усюд, зібравшись у веселий голосистий натовп чисельністю не менше п’яти тисяч. Найсміливіші осідлали не тільки танк часів Великої Вітчизняної, а й повилазили на дерева та дахи будинків.

Поява на «майдані» ведучого Ігоря Кондратюка викликала справжній фурор. Готових заспівати на всю країну були десятки. Учасники верещали, тягли руки, намагаючись будь-що привернути увагу ведучого.

Під час зйомок першої передачі, яку на каналі СТБ покажуть на свято Покрови, 14 жовтня, по-зірковому пощастило «засвітитися» Тетяні Нергеш із села Вишневе Пирятинського району, 11-класниці з Пирятинської школи №6 Дарині Опанасенко, за яку обіцяла всіх «порвати» її гіперактивна група підтримки.

Прорвався і 14-річний Вітя Ніколаєнко з села Верхоярівка – «реально чувак відомий у своєму селі», як сказав про нього Ігор Кондратюк.





За право співати у фіналі вирішила поборотися й Марія Гриценко, заплативши за місце «джокера» якщо й не рекордну, то, мабуть, одну з найбільших сум – 3300 гривень. Грошима скинулися тато, мама й чоловік Марії, які вірять у її талант.

Однак, за правилами програми, перемагає той, у чий капелюх глядачі насиплять найбільше грошей. Перемогла Тетяна Нергеш із піснею «Нет, мне ничего не надо от тебя». Художньому керівникові, яка працює на два пирятинських села – Вишневе та Дейманівку – вручили медаль, 40-дюймовий плазмовий телевізор, купу грошей (за правилами, внесок «джокера» ділять навпіл між іншими двома учасниками).





Подарунок від Всеукраїнської громадської організації «Спілка Спасіння Села» вручив голова наглядової ради, кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» Тарас Кутовий. До речі, «Караоке на майдані» в Пирятині (а також зйомки «Караоке» 1 вересня в Гадячі) відбулося саме на запрошення Тараса Кутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователь Майорщинського будинку-інтернату, що в Гребінківському районі став переможцем «Караоке на Майдані»

Зйомки другої програми, яку покажуть на СТБ 9 грудня, відбувалися ще гарячіше. Ігор Кондратюк ніяк не міг оминути увагою «водія агротягача» на ім’я Спартак. Він ще 2009 року брав участь у програмі й отримав із рук ведучого десяток яєць. Цього разу вирішив «реабілітуватися», і разом із братом Давидом заспівали пісню «А ми удвох в одне дівча закохані» – для матері, в якої 29 вересня був День народження. І хоча хлопцеві знову дісталися яйця, він був радий, що розкішно привітали неньку на всю Україну!

Цього разу «джокером» став Іван Кочур, заспівавши пісню Стаса Михайлова «всього» за 1200 гривень. Сказав, що «не жалкує ніяк, просто хотів поспівати». Не забудуть глядачі й сонячну Яну Сидоренко з Тарандинців, що на Лубенщині. Вихователь Майорщинської школи-інтернату Роман Троценко переспівав її всього на 200 гривень, ставши переможцем програми. Він також отримав повний набір подарунків із медаллю та телевізором.





Того дня на святі майже протягом п’яти годин «біля танка» панувала драйвова атмосфера. Навіть один із міських чиновників визнав той факт, що в Пирятині давно не було такого велелюддя.

Після передачі глядачі відразу оточили Ігоря Кондратюка, не відпускаючи його, поки не дасть автограф. Залюбки брали автографи і в Тараса Кутового, фотографувалися з ним на пам’ять. «Нам заздритимуть, що в нас є такі підписи», – сказало хлоп’я років десяти зі страшенно задоволеною усмішкою.




























Людмила  ПЕРЕДЕРІЙ
www.kutoviy.com


Схожі матеріали:
👁 1991
Категорія: Суспільство
Теги: Гребінківський район, площі Незалежності, пирятин, Ігор Кондратюк, Спілка Спасіння Села. Караоке на ма, Тарас Кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ