Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.10.2012

Силовики контролюють трансляцію брехні проти Тараса Кутового


У Гребінці під час візиту Віталія Кличка для розповсюдження своєї літератури використали школярів, зігравши на їхній прихильності до Кличка


Силовики контролюють трансляцію брехні проти Тараса Кутового

У суботу, 20 жовтня, біля ринку та автостанції в Лохвиці невідомі молодики розгорнули портативний кінотеатр зі сценою.

За допомогою двох великих плазмових панелей крутили фільм, спрямований на підрив репутації найрейтинговішого єдиного опозиційного кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 151 Тараса Кутового. Цього ж дня цей же фільм показували й по інших райцентрах.

На в’їзді на вулицю, що веде до ринку, цього дня чергував сам начальник відділення ДАІ Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області Сергій Линник. А до екранів приїхав наряд «Беркута».

Навпроти сцени з величезним портретом кандидата зупинялися поодинокі перехожі, які прийшли чи приїхали на велосипедах скупитися на ринок (організатори цього ганебного дійства, певно, розраховували на «аншлаг»). «Кіно» близько двадцяти разів ішло по колу, однак не викликало особливого зацікавлення в лохвичан. Двоє дівчат у білих футболках і червоних бейсболках сором’язливо стояли обіч сцени й роздавали «компромат»: високоякісні буклети та компакт-диски з тим же фільмом.

Ми спробували поспілкуватися з дівчатками, цікавлячись, яка це організація так самовіддано бореться з Тарасом Кутовим? Ті мовчали, як партизанки, і, усміхаючись, говорили, що не знають ні свого керівника, ні про організацію, яку представляють. Видно, виконували чіткий припис останньої.

Єдина «ідентифікаційна інформація», що була представлена на сцені — лого «За чесні вибори». Молодик років тридцяти (видно, водій ГАЗельки, яка привезла цей наклепницький десант, або ж охоронець) сказав, що це молодіжний рух. На запитання, звідки в молодих людей такі кошти, щоб видавати дорогий буклет, записувати компакт-диски та закуповувати плазмові телеекрани за кілька мільйонів гривень, так і не зміг відповісти нічого членороздільного і з натуги лише червонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мешканця Полтавської області на кордоні знайшли кокаїн

А тим часом лохвичани відверто обурювалися з такої акції.

— Видно, Тарас Кутовий не дає спокою своїм опонентам, — сказала жіночка років шістдесяти. — Якби в нього не був найвищий рейтинг, то й не лили б на нього бруду. А так відчувають, що стільці під ними хитаються.

— Та це ж «регіонали» стараються, — підтримав її чоловік, з огидою викинувши буклет в урну для сміття. — Хай про себе фільми крутять. Можна подумати, що такі білі та пухнасті! Всю землю в державі вже загарбали, заводи, фабрики і все їм мало. А як отакі молоді хочуть пройти в політику, то й давлять їх чим тільки можна!



— Хай не стараються, вони все одно не пройдуть, — сказав ще один перехожий Микола. — Світлі сили переможуть, бо інакше Україні — гаплик.

Люди зневажливо рвали буклети й кидали їх до сцени. Дівчата, які роздавали диски й буклети, лише зніяковіло усміхалися. А що вони скажуть? Студентки, певно, — відробляють свою копійку, доплачену до мізерної стипендії, якщо й ту отримують.

В останні тижні у виборчому окрузі № 151 справді ведеться війна за допомогою брехні та «компромату». Це почалося після того, як були опубліковані рейтинги кандидатів, котрі йдуть за мажоритарною системою, і з’ясувалося, що Тарас Кутовий — на вершині цього рейтингу. Спрацювало й те, що було проведено журналістське розслідування, яке довело, що кандидат у народні депутати Людмила Овчаренко напряму пов’язана з угрупованням мільярдера-«регіонала» Андрія Веревського (він власне й фінансує ГО «Моя Полтавщина») і є ставленицею Партії регіонів. У народ були викинуті тонни брудних агітаційних матеріалів. Треба сказати, що вони стосуються лише Тараса Кутового, бо інші кандидати найближчим його опонентам — ставленикам Партії регіонів — не цікаві.



Борці «За чесні вибори» у своїй далеко не чесній боротьбі не гребують навіть апріорі забороненими засобами. У Гребінці під час візиту Віталія Кличка для розповсюдження своєї літератури використали школярів, зігравши на їхній прихильності до Кличка. У Мар’янівці Гребінківського району та Великій Кручі Пирятинського, за розповідями тамтешніх жителів, діяли як «коршуни».

У кожному селі з автомобіля висаджувався «десант» із 8-10 чоловік у все тих же білих футболках і червоних бейсболках. Вони стрімко оббігали по дворах, не відповідаючи на жодні запитання, й тицяли людям або залишали в поштових скриньках «компроматні» буклети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опоненти «УДАРу» використали для «чорного піару»... дітей

До виборів залишається зовсім мало часу. На це й розраховують опоненти Тараса Кутового. Однак народу вже набридло, що його тримають за дурнів і змушують вірити брудним технологіям. А отже — дулю в кишеню — й голосуйте так, як підказують розум і серце!




У неділю, 21 жовтня, біля ринку в Гребінці був розгорнутий портативний кінотеатр зі сценою

Прес-служба Тараса Кутового


Схожі матеріали:
👁 1723
Категорія: Полтавщина
Теги: вибори, Людмила Овчаренко, округ №151, депутати, удар, Тарас Кутовий, брехня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ