Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.12.2012

Збройні Сили України - надійний гарант стабільності та безпеки держави


Шановні військовослужбовці і ветерани військової служби, шановні гребінківці, прийміть найкращі вітання з Днем Збройних Сил України!


За підсумками роботи за 2012 рік Гребінківський райвійськкомат значиться в числі кращих по області

День Збройних Сил України - свято всього нашого народу, який любить і поважає свою армію. Честь, мудрість, сила волі і відвага є рисами, притаманними українським солдатам та офіцерам. Присягаючи на вірність Батьківщині, військовослужбовці готові захищати її ціною власного життя.

Сьогодні українська армія проходить складний етап реформування, набуваючи нової, вищої якості, що відповідає викликам часу. Держава робить усе необхідне, щоб її Збройні Сили були національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

До кінця 2015 року планується створення боєздатних, мобільних, оптимальних за кількістю озброєння та чисельністю особового складу Збройних Сил, здатних ефективно забезпечувати оборону України, брати участь у міжнародних зусиллях з підтримки миру і безпеки.

Вносяться кардинальні зміни до бюджетної політики у сфері оборони. Тільки на 2012 рік збільшили фінансування української армії майже на 3 мільярди гривень. Один із найперших пріоритетів фінансування - модернізація армії. І насамперед - оновлення озброєння.

Реформа торкнеться також кадрової політики та соціального захисту військових і членів їх сімей. Держава збільшуватиме грошове забезпечення військовослужбовців та розв'язуватиме проблему забезпечення постійним житлом.

Держава також приділятиме велику увагу відновленню поваги до професії військового, за допомогою інформаційних та освітніх програм виховуватиме почуття патріотизму.

Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку - святий обов'язок кожної людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 вересня - День визволення гребінківщини від німецько-фашистських загарбників

Армія і на сьогодні для багатьох молодих людей є найважливішою школою життя, осередком стабільності, дисципліни та школою фізичного і морального виховання. Армія - це романтика і вірні друзі, здобуття військових спеціальностей, які можливо, залишаться на все життя. А, взагалі, армія виховує надійного захисника Вітчизни.

Призовники з Гребінківщини в більшості своїй служать добросовісно і чесно. Прикладом зразкового виконання своїх обов'язків можуть служити військовослужбовці: солдат Сергій Микитенко (с. Майорщиса), солдат Дмитро Кіріченко (м. Гребінка).

Честь і хвала відмінникам бойової підготовки. Сьогодні в армії несуть бойову службу наші земляки - кадрові військові: полковник Олександр Джура, підполковник Євгеній Попович, капітан Роман Затинайко, капітан Олександр Савченко, капітан Микола Резнік, старший лейтенант Микола Зайков, старший лейтенант Дмитро Краснощок, старший лейтенант Андрій Співак, прапорщик Олександра Табачна, прапорщик Наталія Бородько та інші.

І вчать своїх солдатів не просто тримати зброю в руках, а бути патріотами та свідомими громадянами України. Тож побажаємо їм творчої наснаги і успіхів у нелегкій праці захисника Вітчизни.

Активну участь у проведенні військово-патріотичного виховання молоді беруть і офіцери, які уже у запасі і відставці.

Щодня добросовісно несуть бойову службу командир ВЧ-А1436 (с. Короваї) майор Геннадій Офіленко, начальник радіолокаційної станції капітан Михайло Потапенко, старшина роти старший прапорщик Олександр Бєліч, фельдшер Олександр Попович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мирний спокій неба над Гребінківщиною, у Лутайці забезпечують лише контрактники

За результатами інспекторської перевірки за 2012 рік військовій частині виставлена оцінка - «добре».

Сумлінно працюють і всі спеціалісти Гребінківського районного військового комісаріату (райвійськом капітан Михайло Холодов). За підсумками роботи за 2012 рік райвійськкомат значиться в числі кращих по області.

Тож побажаємо особовому складу військової частини і спеціалістам райвійськкомату і далі так тримати.

Прикладом у служінні Вітчизні для нас завжди були і будуть подвиги наших батьків, дідів та прадідів.

Ми пишаємося подвигами славних земляків у роки Великої Вітчизняної війни, Героїв Радянського Союзу Григорія Кагамлика і Василя Ринді, кавалерів трьох орденів Слави Михайла Вовка і Олександра Яценка. Ми пишаємося подвигами всіх гребінківців, які кували Велику Перемогу, як на фронтах, так і в тилу.

Шановні військовослужбовці і ветерани військової служби, шановні гребінківці, прийміть найкращі вітання з Днем Збройних Сил України!

Бажаємо вам міцного здоров'я, миру і родинного затишку, благополуччя і добра.

За матеріалами «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1987
Категорія: Суспільство
Теги: військовослужбовці, армія, Гребінка. короваї, Збройні Сили України, гребінківці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ