Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   






 Пляжний сезон у Лубнах: якість води на міському пляжі та зонах відпочинку не відповідає нормамЗа результатами проведених лабораторних досліджень від 23 червня 2020 р. вміст шкідливих хімічних речовин в атмосферному повітрі у вище вказаних точках не перевищує нормативних показників, затверджених 03.03.2015р. «Гранично допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місць», еквівалентний рівень шумового навантаження не перевищує допустимий рівень зазначений в нормативному документі «Дер ... Читати далі »

| 28.06.2020 | Категорія: Полтавщина | Переглядів: 1472
Коментарі (0)

На Полтавщині 29 хворих на COVID-19 — за добу один новий випадокУпродовж останньої доби у Полтавській області зафіксували один лабораторно підтверджений випадок захворювання на коронавірусну інфекцію — загалом у регіоні 29 хворих

Станом на ранок 28 червня, у Полтавській області зафіксували 310 підтверджених у лабораторіях випадків захворювання на COVID-19, спричинених коронавірусом SARS-CoV-2. Нове інфікування виявили у Кременчуці. Загалом, на сьогодні, на Полтавщині хворіють 29 осіб. Про це повідомила прес-служба Полтавсь ... Читати далі »

| 28.06.2020 | Категорія: Здоров'я | Переглядів: 2756
Коментарі (0)

Працівники публічних бібліотек Лубенщини стають фактчекерамиНасичено, енергійно та пізнавально, за відгуками учасників, минули два дні тренінгу "Використання інструментів медіаграмотності у роботі публічних бібліотек  під час інфодемії", що відбувся у Лубнах 23 – 24 червня 2020 року.

Понад 20 працівниць публічних бібліотек вчилися аналізувати, розбирати, спростовувати недостовірну та поширювати наукову інформацію серед користувачів. А на третій день навчання провели стратегічну сесію, у ході якої опанували і ... Читати далі »

| 28.06.2020 | Переглядів: 1210
Коментарі (0)