Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.10.2014

23 жовтня Віктор Оробей провів серію зустрічей з виборцями Гребінківщини


Віктор Оробей, кандидат у народні депутати України, з черговою робочою поїздкою відвідав Гребінківський район


23 жовтня Віктор Оробей провів серію зустрічей з виборцями Гребінківщини

Не дивлячись на різке похолодання, кандидат у народні депутати України Віктор Оробей продовжив свою плідну роботу по Гребінківському району.

Гребінчани з нетерпінням чекають на зустрічі з Віктором Оробеєм, оскільки він уважно і конструктивно підходить до піднятих виборцями питань і озвучених ними проблем.

Віктор Андрійович відгукнувся на прохання  колективу Короваївського дитячого дошкільного закладу «Дзвіночок» про зустріч.

Тепла творча атмосфера дитячого садочка справила неабияке приємне враження на кандидата у народні депутати:  жіночий персонал дошкільного закладу показав Віктору Оробею своє господарство, ознайомив зі своєю роботою, поділився наболілими актуальними питаннями: відсутністю опалення, відсутністю матеріально-технічного забезпечення.

Вихователі і батьки розповіли кандидату у народні депутати про необхідність дитячого садочка для села, поділилися своїми планами у роботі на майбутнє.

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

Короваївський дитячий дошкільний заклад «Дзвіночок»

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині

Віктор Оробей, юрист за фахом, пояснив виборцям, що жити від виборів до виборів, ходячи з простягнутою рукою – це не вихід. Потрібно привести до ладу документацію і систематизувати всі питання, які стосуються роботи дитячого садочка.

Наступну зустріч Віктор Оробей провів у Гребінківській ЗОШ І-ІІІст № 1. Діалог вийшов насиченим і конструктивним. Найбільше освітян цікавило, чи не закриють їхню школу, адже щороку це питання висить над містом, незважаючи на те, що в школі 154 учні і більше 40 чоловік вчителів і обслуговуючого персоналу.

Директор школи не скаржилася на життя, розповіла про реалії, про те, що колектив прикладає усі можливі і неможливі зусилля, щоб зберегти школу. Що вони не бояться ніякої роботи: треба фарбувати - фарбують, треба ремонтувати - ремонтують.

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

Гребінківська ЗОШ І-ІІІст № 1

 

 

 

 

Освітяни уважно вислухали програму кандидата у народні депутати України Віктора Оробея, запитували, чи буде проведено індексацію заробітних плат, в зв’язку із значним здорожчанням продуктів харчування і товарів першої необхідності. Говорили про зняття 20-відсоткової надбавки для вчителів, що це боляче вдарило по сімейному бюджету освітян.

Палко обговорювали пенсійну реформу, необхідність її доопрацювання. Запитували кандидата у народні депутати, яким чином домогтися мирного урегулювання конфлікту на Донбасі.

Віктор Оробей відвідав Гребінківську дитячу спортивну школу, поспілкувався з керівником і тренерами про важливість спортивного виховання  підростаючого покоління, побував у манежі, в якому відбуваються майже усі юнацькі обласні змагання.

 

 

 

 

 

 

 

 

На тренуванні маленьких футболістів, хлопчиків віком 7-8 років, Віктор Оробей усміхнено спостерігав за стараннями майбутніх зірок футболу: дітлахи не зважали на поважного гостя, бо уважно стежили за командами тренера і старанно їх виконували.

Саме на тренуванні дітлахів відбувся діалог між кандидатом у народні депутати України Віктором Оробеєм і батьками,які привели дітлахів на тренування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці розпочався опалювальний сезон

Розмова була теплою, дружня атмосфера спілкування дозволила декому із батьків вступити у діалог із Віктором Оробеєм, викласти своє бачення стосовно децентралізації.

 

 

 

 

 

Кандидат у народні депутати з розумінням поставився до емоційності деяких учасників зустрічі, адже розуміє, що люди зневірилися і не бачать виходу зі своєї зневіри.

В результаті спільного діалогу, після можливості висловитися всім бажаючим, учасники зустрічі прийшли до спільного знаменника: нам потрібен мир і соціальна стабільність. Віктор Оробей побажав батьками миру, злагоди в сім’ях, здоров’я дітям і успіхів маленьким спортсменам. Домовився з керівництвом і тренерами зустрітися після виборів.

Неабияк здивувала Віктора Оробея креативність волонтерів, які ведуть гуртки у Гребінківському районному будинку культури. Гурток по виготовленню ляльок-мотанок, який  тримається на ініціативі організатора Тетяни Борозни, користуються попитом, але, на жаль, не має ні найменшого фінансування.

Волонтер не отримує заробітну плату, а все матеріально-технічне забезпечення роботи гуртків (матеріали для роботи) повністю лягає на плечі батьків. Немає облаштованої постійної кімнати для ведення гурткової роботи, адміністрація, по можливості, надає то ту, то іншу кімнату, яка на даний час не зайнята.

 

 

Віктор Андрійович вислухав побажання і прохання про допомогу від волонтерів і батьків, похвалив молодих жінок за небайдужість до справи і любов до декоративно-прикладного мистецтва.

 

 

 

 

Дружним колективом зустрів  Віктора  Оробея народний хор Гребінківського районного будинку культури «Берегиня». Кандидат у народні депутати  обговорив з учасницями хору основні питання своєї передвиборчої програми, обговорили життєві негаразди простих громадян , наостанок хор дзвінко і професійно виконав пісню в подарунок Віктору Оробею, на мажорній ноті закінчивши теплу зустріч з кандидатом у народні депутати.

 

 

 

 

 

 

У плачевному стані знаходиться районна дитяча бібліотека, немає матеріально-технічного забезпечення. Віктор Андрійович Оробей  ознайомився з роботою бібліотеки, з малюнками читачів, виробами, зробленими дитячими руками.

День роботи з виборцями у Гребінківському районі пройшов для кандидата у народні депутати України Віктора Оробея  емоційно, креативно, плідно.

Зустрічі були насичені, діалоги конструктивні. Гребінчани – світлі люди, справжні патріоти свого краю, які вболівають за своє місто, за своє село, які прагнуть змін на краще і сподіваються на підтримку Віктора Оробея.

Нагадаємо, що 15 жовтня 2014 року Віктор Оробей відвідував Гребінківщину з робочою поїздкою.

Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 1175
Категорія: Новини Гребінки
Теги: вибори, Віктор Оробей, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ