Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

19.12.2011

Благодійна організація "Лікарняна каса Полтавщини"



У Гребінківському районі проліковано 66 хворих за рахунок Благодійної організації "Лікарняна каса Полтавщини"

Наближається Новий рік. Що він принесе в кожну оселю?

За два роки економічної нестабільності держава втратила частину населення України (смертність більше народжуваності) і влада почала  покращувати охорону здоров'я своїх виборців.

Почалася  загальноукраїнська реформа охорони здоров'я, що дуже радує, як потенційного пацієнта. Адже приходить час, коли кожному потрібно задуматися про своє здоров'я.

На горизонті замайоріла маленька надія про обов'язкове медичне страхування в нашій країні.

Певний внесок в покращення охорони здоров'я жителів області робить і Благодійна організація "Лікарняна каса Полтавщини", яка на протязі останніх 8 років проводить в Полтавській області роботу по забезпеченню лікарень медикаментами, засобами медичного призначення, медичним обладнанням для покращення обслуговування членів організації - жителів Полтавської області.

На жаль, кожен з нас знає, що таке хвороба і скільки коштів потрібно для її лікування. Більшість людей не має можливості лікуватися в повному обсязі та стільки разів скільки потрібно, ми заощаджуємо на своєму здоров'ї шляхом придбання дешевших ліків та не завжди проходячи повний курс лікування, і чим це закінчується - наша хвороба переходить в хронічну форму та до неї приєднується ще цілий букет хвороб.

Виправте такий стан, потурбуйтесь про своє здоров'я - звертайтесь в Лікарняну касу Полтавщини. Вступний внесок в ЛК 3 грн., членський щомісячний внесок складає 20 грн. Оплата здійснюється в «Полтава-банк» та «Приват-банк». Для працюючих кошти перераховуються за бажанням через бухгалтерію підприємства.

Отримавши посвідчення ЛК, людина отримує впевненість, що незалежно від її матеріального статку, у випадку захворювання вона отримає безкоштовно медикаменти по захворюванню дійсно необхідні їй в даний час, медикаменти, які дієві та результат дії яких пацієнт відчує протягом лікування.

Підписані договори з державними лікарнями Полтави, Кременчука та районних центрів (Глобинський, Гребінківський, Карлівський, Котелевський, Лохвицький, Машівський, Миргородський, Новосанжарський, Семенівський, Шишацький та інші райони) незалежно від місця проживання ви зможете отримати необхідну допомогу в цих районах.

За 10 міс. 2011 року в Гребінківському районі, проліковано 66 хворих на загальну сумму - 15067,60 грн., що становить 228,30 на 1 хворого.

За детальною інформацією звертайтесь: м. Гребінка, вул. Жовтнева, 38, Центральна районна лікарня. Тел. 91-1-24 Терещенко Альона Олегівна.


Схожі матеріали:
👁 1436
Категорія: Полтавщина
Теги: благодійна організація, Лікарняна каса Полтавщини




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ