Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.05.2017

Чемпіонат Полтавської області з футболу: Перша ліга, група «А», ІІІ тур, «Темп» - «Локомотив»


Суботній день футбольних нічиїх у Градизьку


«Темп» (Градизьк) - «Локомотив» (Гребінка) 1:1 (0:1)«Темп» (Градизьк) - «Локомотив» (Гребінка) 1:1 (0:1).

Арбітри: Чернишов В., Пащенко Б., Коробко В. (усі - Кременчук).

«Темп»: Іванов В., Слива Є., Шаповал Ю., Львов І., Глушко А., Костиренко В., Лапа С., Кулька М., Кондрашов А., Резнік О., Скляренко В. Тренер - Сьомін Г.

«Локомотив»: Клязника Ю., Марченко А., Артеменко О., Рябокінь С., Семенюк А., Кривошея Ю., Дюжов А., Дубицький В., Куріпта Б., Семенюк Т., Гетьман М. Тренер: Педенко Д.
Голи: Слива Є. (90+1) - Семенюк Т. (10).

13 травня 2017 року на градизькому селищному стадіоні МФК «Темп» відбулися футбольні матчі третього туру чемпіонату Полтавської області по футболу серед команд першої ліги у групі «А», в яких господарі (футболісти МФК «Темп») приймали гостей із Гребінки - футболістів ФК «Локомотив». Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ФК "Колос".

О 13:00 першими на футбольне поле вийшли юнаки. Турнірне становище футболістів обох команд, які після двох турів не забили суперникам жодного м'яча, зобов’язувало їх грати із повною самовіддачею, незважаючи на весняний дощ. Футбольну зустріч обслуговувала бригада кременчуцьких арбітрів у складі: Пащенка Богдана, головного арбітра, та асистентів Чернишова Віктора та Коробко Валерія.

На гру прийшло більше сотні глядачів, які гаряче підтримували своїх улюбленців. Проте першими відкрили рахунок гості. На 24-й хвилині гри чітко реалізував пенальті капітан ФК «Локомотив» Замула Євген. Градижчани небезпечно атакували ворота гостей, які надійно захищав Ставицький Максим, проте на перерву футболісти пішли за рахунку 0:1.   Другий тайм розпочався із гострої атаки юніорів МФК «Темп», яка завершилася швидким голом Дронова Ігоря. Хвилин через десять захисники «Локомотива» грубо зіграли у воротарській площадці проти одного з градизьких футболістів. Головний арбітр матчу Пащенко Богдан показав на одинадцятиметрову позначку.

Команда довірила пробити пенальті імениннику Лободі Максиму і його гол став своєрідним подарунком всій команді. Але градизькі футболісти дещо розслабилися після забитого м’яча, чим скористалися футболісти гостей. На 60-й хвилині знову капітан гостей Замула Євген під час контратаки скоротив рахунок у грі, звівши його до нічиєї 2:2. Тепер в активі юніорів обох футбольних команд в турнірній таблиці по одному очку після сьогоднішньої гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині відбувся турнір за першість району з волейболу серед школярів

На гру основних команд вболівальників значно побільшало. Футбольну гру обслуговувала бригада кременчуцьких арбітрів у складі Чернишова Віктора, головного арбітра, та асистентів Пащенка Богдана та Коробко Валерія.

Градизькі футболісти розпочали зустріч в атакуючому стилі, але гості самовіддано оборонялися і навіть робили небезпечні контратаки. Після однієї з таких контратак на 10-й хвилині футболіст «Локомотива» Семенюк Тимофій з близької відстані сильним ударом «розпечатав» ворота Іванова Віталія. Швидкий гол зіграв не на користь господарів, які всією командою при несамовитій підтримці вболівальників, кинулися рятувати становище, іноді забуваючи про безпеку власних воріт. На перерву футболісти пішли за мінімальної переваги гостей 0:1.

У другій половині зустрічі до атакуючих дій господарів все частіше підключалися захисники МФК «Темп» і навіть мали кілька нагод зрівняти рахунок. Особливо напруженою була остання п’ятнадцятихвилинка другого тайму, коли гості навіть не переходили центр поля. І все таки фортуна посміхнулася футболістам «Темпа» на доданих арбітром хвилинах (90+1).

 Рахунок зрівняв Сліва Євген. Кінець гри був напрочуд напруженим, бо надзвичайну вагу мало здобуте очко як для гостей, так і для господарів. Це була дійсно бойова нічия, яка принесла вболівальникам неабияку насолоду. Після свистка головного арбітра Чернишова Віктора, який сповістив про закінчення матчу, вболівальники оплесками дякували футболістам обох команд за майстерність і самовіддачу.

Схожі матеріали:
👁 1456
Категорія: Спорт
Теги: ФУТБОЛ, локомотив, Гребінка, Градизьк




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ