Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.01.2012

Декілька приводів для подружньої зради



Декілька приводів для подружньої зради

Кожна сім'я нещаслива по-своєму, писав великий російський класик Лев Толстой. Серед причин, штовхаючого подружжя на зради, фахівці називають і такі, що ніколи не подумаєш.

На подружню зраду вирішуються навіть зразкові сім'янини. Багато зрадників - чудові і добрі люди, а зв'язки на стороні, як би образливим це комусь не здавалося, здатні допомогти браку.

Ось деякі причини для подружньої зради:

Протест індивідуальності. На думку експертів в житті жінки можуть довгий час існувати сили, які заважають їй бути собою, виражати себе. Таке, наприклад, відбувається в сім'ях, де чоловік прагне до лідерства і переваги над дружиною. Чи не проявляє тих партнерських якостей, які вона від нього чекає, змушуючи жінку пристосовуватися до існуючого, але не комфортного для неї стану речей.

В подібних ситуаціях зрада - кращий спосіб зрозуміти, як бути тим, ким ви насправді являєтеся.

Випадковість. Одна з найпоширеніших причин. При цьому під випадковістю маються на увазі речі, непіддатливі раціональному поясненню.

Ви не збиралися цього робити... але опинилися в невдалому місці в невдалий час.

Криза браку. Якщо не приділяти один одному досить часу і уваги, брак заходить у безвихідь або в нім з'являється безліч проблем. Розрада шукається в стосунках на стороні, які дружини шукають для доказу власної спроможності.

Спроба повернути інтерес. Нерідко зрада будується на несвідомому розрахунку повернути інтерес до власної персони з боку партнера. І дійсно, іноді звістка про зраду робить брак сильніше - подружжя наново оцінює достоїнства друг друга. Але ця ж спроба може і згубити його.

Сексуальна паніка. Ви відчуваєте, що ваша сексуальна сила згасає, починаєте панікувати і заводите коханця, щоб показати, що ви анітрохи не стали слабкіше в ліжку.

До речі, маленька порада чоловікам і дружинам, які мають коханців, не признаватися у своїх зв'язках, оскільки правда може принести більше шкоди, ніж її приховання.

Бажання піти.
Часто подружжя не знає, як повідомити партнера про своє бажання розірвати шлюбні узи, усвідомлюючи, яким стресом може стати пропозиція про розлучення. Або їх самих лякає необхідність якось реалізовувати це бажання, займатися організацією багатьох морочливих справ, пов'язаних з шлюборозлучним процесом.

Ви хочете розірвати брак, але боїтеся просто піти, а тому сподіваєтеся, що зрада покладе усьому край - або вас прожене чоловік, або коханець дасть вам сміливості, щоб піти. Усе логічно.

Що ще може штовхнути на подружню зраду?

Прагнення "продати себе подорожче", тобто, спробувати за допомогою позашлюбного зв'язку бути з кимось, хто, як здається, краще відповідає вашому положенню.

Бажання повернути браку згаслу пристрасть.

Прагнення відволіктися від проблем, що навалилися.
Створюючи зрадою свого роду любовний оазис, чоловік або жінка придбаває психологічну віддушину. Це спосіб позбавитися від руйнівного для психіки стресу, викликаного ситуацією, коли справи йдуть погано.



Схожі матеріали:
👁 1959
Категорія: Культура
Теги: подружня зрада, сім'я




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ