Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.12.2016

Депутати схвалили проект міського бюджету Гребінки на наступний рік


Доходна частина бюджету Гребінки на наступний рік складає 12036000 грн., видаткова - 12036000 грн.


Депутати схвалили проект міського бюджету Гребінки на наступний рік23 грудня 2016 року було проведено пленарне засідання 10 сесії Гребінківської міської ради сьомого скликання. Із 26 депутатів, у роботі сесії зареєструвалось 19 народних обранців.

На порядок денний виносились 12 питань, які напередодні сесії розглядалися на засіданнях постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління майном; з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природо- користання; з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури, молоді і спорту, туризму, соціального захисту населення.

Питання прийняття бюджету міста на 2017 рік викликало бурхливе обговорення серед членів виконавчого комітету та членів постійних комісій. Після активної дискусії все ж таки рекомендували сесії затвердити бюджет міста.

Депутати, попередньо отримали усі робочі матеріали для детального ознайомлення з ними, з метою конструктивної роботи під час сесії.Головним питанням порядку денного було прийняття бюджету на 2017 рік, за яке депутати проголосували одноголосно.

За інформацією начальника відділу фінансово-господарського  забезпечення, головного бухгалтера міської ради Ірини Черненкової доходна частина бюджету міста на наступний рік складає 12036000 грн., видаткова - 12036000 грн.

У переліку видатків з міського бюджету також затвердили кошти на реалізацію місцевих програм у сумі 9434000 грн., та перелік захищених статей видатків загального фонду міського бюджету на 2017 рік.

Як відзначив міський голова Віталій Колісніченко документ пройшов всебічне обговорення на депутатських комісіях, що передували сесії. Коментуючи показники бюджету на наступний рік, міський голова  назвав документ збалансованим, а також нагадав, що відповідно до Бюджетного Кодексу, протягом 2017 року відбуватиметься перерозподіл видатків відповідно до потреб кожної галузі життєдіяльності міста.

Серед інших 12 питань порядку денного засідання було схвалено проект Програми соціально - економічного розвитку на 2017 рік  та затверджено низьку міських програм на 2017 рік в новій редакції. Депутати затвердили Положення про преміювання працівників міської ради на 2017 рік, розглянули звернення громадян, підприємств, організацій щодо земельних питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вже тиждень шукають молоду дівчину, яка збиралась поїхати у Гребінку

Крім цього, депутати розглянули і прийняли рішення щодо надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та направлення ініціативи до двох сільських громад району Марьянівської сільської ради та Слободо-Петрівської сільської ради, які погодилися на об’єднання громад з центром в місті Гребінка, а також рішення  «Про схвалення додаткової угоди на співробітництво територіальних громад в частині делегування виконання завдань (у сфері ведення Реєстру територіальних громад». Детальну інформацію по цих питаннях надала секретар міської ради Людмила Цапенко.

Депутати розглянули всі заплановані питання, винесені на сесію.
 
Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1622
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, 2017, колісніченко, видатки, новини Гребінки, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ