Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.01.2015

Для Гребінківських сільських рад, рік, що минув, не назвеш простим і легким


Сільська рада надала матеріальну допомогу родинам мобілізованих на загальну суму 44 тисячі гривень


Завершився чи не найскладніший рік в історії нашої незалежної держави, не був він легким і для Гребінківських сільських рад. Про те, як жилося торік і які плани на новий рік, запитуємо у голови Слободо - Петрівської сільської ради Віталія Івановича Колісниченка.

- Це був важкий рік, як у моральному, так і у фінансовому плані. В державі відбулося багато таких подій, які просто не могли пройти безслідно. Під час трагічних подій Революції Гідності загинув наш земляк Андрій Черненко. Нещодавно йому посмертно було присвоєно звання Героя України.

Потім почалася неоголошена війна на сході нашої держави. Багато наших односельців, жителів нашої сільської ради були призвані захищати східні рубежі Батьківщини. Зараз 11 мобілізованих беруть участь у антитерористичній операції на Донеччині та Луганщині.

Сільська рада надала матеріальну допомогу родинам мобілізованих на загальну суму 44 тисячі гривень. Підтримав захисників і місцевий фермер, голова СФГ "Україна", виділив кошти на придбання засобів особистого захисту, зокрема, бронежилетів та іншого.

Підтримує фермер і місцеву школу. Не так давно в шкільному приміщенні було замінено вікна на енеогозберігаючі. А напередодні нового року дітлахи отримали подарунки, також за підтримки цього фермерського господарства.

Напередодні нового року з бюджету сільської ради за зверненням депутатів були виділені кошти на придбання новорічних подарунків дітям, батьки яких беруть участь в АТО.

Завершуються ремонтні роботи у кімнатах, де розташовується дитячий садок, а точніше, група з короткотривалим перебуванням. Сюди підведена вода, облаштовано санвузол. Група знаходиться у приміщенні сільської ради.Тут теж тривають ремонтні роботи. Завдяки співпраці з районним центром зайнятості, на проведення ремонтних робіт були залучені тимчасово непрацюючі громадяни.

Якщо порядок фінансування і залучення до громадських робіт не зміниться, будемо продовжувати співпрацювати з центром зайнятості. Адже треба продовжувати ремонт і безпосередньо у приміщенні сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-10 січня на Гребінківщині очікуються складні погодні умови

Та це, так би мовити, не пріоритетний напрямок роботи, тому ми не поспішаємо. Адже є проблеми і важливіші. Як ось, наприклад освітлення вулиць. В Слободо-Петрівці ці роботи вже завершено. Тепер, згідно графіка, вулиці освітлюються. На це було витрачено майже 144 тисячі гривень. І ми плануємо продовжувати роботи по відновленню вуличного освітлення і в інших селах сільської ради.

Усе залежатиме від виконання бюджету. Торік з цим завданням вдавалося справлятися, хоча й було багато незапланованих витрат. Приміром, торік за 11 місяців ми мали показник 102,3 % виконання бюджету.

Хотілося б і надалі тримати цей рівень, а можливо й кращий. Ми покладаємо великі сподівання на 2015 рік, будемо чекати змін на краще, стабілізації, миру і добробуту нам усім!
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1129
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Сільська Рада, Слободо-Петрівка, Черненко, колісничекно




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ