Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

27.11.2011

Для Гребінківського ККП придбають сміттєвоз та бульдозер



Для Гребінківського ККП придбають сміттєвоз та бульдозер

Закінчення газифікації міста, проведення водогонів. Як допомагає в цьому міська рада жителям?

Для закінчення газифікації вул. Перемоги у північній частині  міста Гребінка,  був створений кооператив, але власних коштів у жителів не вистачало для закупівлі матеріалів і оплати робіт.

На їх звернення з Гребінківського міського бюджету було виділено 35 тис.грн. і в такій же ситуації були і жителі вул.Щорса, Шевченка, які ще у травні 2009 року створили кооператив по будівництву водогону, але власних коштів, звичайно, не вистачало, жителі втрачали надію, що колись таки підведуть до оселі воду.

Вивчивши ситуацію, міськвиконком надав допомогу кооперативу в сумі 210  тис. грн. На даний час роботи на будівництві зовнішніх мереж  водопостачання довжиною 1,5 км. закінчені. Близько 60 дворів отримали можливість користуватися достатньо якісною водрю.

У планах є продовження цієї роботи. Вже замовлена та виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво водогонів по вулицях Горького, Коцюбинського, Орджонікідзе, Куйбишева.

Це три проекти загальною вартістю більше 800 тис. гривень. Однак для того, щоб здійснити плани, наявної води не вистачає. Тому неодмінно треба будувати артезіанську свердловину. Проект на неї  поновлено.

Отримано нові погодження та висновки у відповідних службах області та дозвіл Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Полтавській області на будівництво по провулку Пирятинському водної свердловини для забезпечення водою населення міста.

Вартість такого будівництва у цінах 2007 року складає близько 200 тисяч гривень. Зараз досягнуто попередні домовленості з Південною залізницею на реалізацію даного проекту. Адже Гребінківський міський бюджет такого тягаря не витримає.

У цьому році завдяки плідній співпраці з Полтавською обласною державною адміністрацією виконано за рахунок субвенції з обласного  бюджету капітальний ремонт дороги по провулку Піонерському  на суму 273 тисячі гривень. Проведено конкурсні торги на придбання сміттєвоза для комбінату комунальних підприємств на суму 265тис. грн. через екологічний фонд ОДА.

Міською радою подано заявку на наступний рік у Головне управління ЖКГ облдержадміністрації на придбання за рахунок екологічного фонду області бульдозера.
Сподіваємось на підтримку губернатора в цьому питанні.

Із підсумків роботи міської ради
за минулий робочий рік.
«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1374
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бульдозер. населення, проект. водопостачання, місто. Гребінка, водогін, сміттєвоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ