Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.12.2016

До новорічних свят у селі на Гребінківщині з’явиться вуличне освітлення


Наближаються новорічні свята. У Тополевому теж готуються їх зустрічати. Буде і новорічна ялинка


До новорічних свят у селі на Гребінківщині з’явиться вуличне освітленняУ селі Тополевому Гребінківського району відновлено вуличне освітлення.

Також у інших селах громади - Відрадному та Світанку теж завершуються роботи по відновленню і облаштуванню ліхтарів на вулицях.

Як розповів нам голова села В. 0. Лученко, це в його планах було пріоритетним завданням. Адже освітлення з вулиць зникло багато років тому. Це було дуже незручно, із заходом сонця вулиці сіл поглинала темрява.

Але ж є люди, котрі, пізно ввечері повертаються з роботи, тож відновлення освітлення дуже порадувало місцевих мешканців.

Отож, ще на початку цього року було розроблено відповідну програму відновлення вуличного освітлення.

На ці роботи з сільського бюджету було виділено 291 тисяча гривень.

Варто згадати, що голова села на своєму посту лише рік. Стаючи до роботи для себе і для виборців, його земляків, розробив план роботи. І за цей невеличкий проміжок часу виконав чимало з того, що запланував. Працювати і реалізовувати задуми, вирішувати нагальні проблеми громади було б набагато легше, якби у сільському бюджеті було вдосталь коштів, але з фінансами зараз і в державі, і в селі непросто.

СФГ "Нове-2" облаштувало автобусну зупинку у Відрадному, а у Світанку таку споруду зробили працівники ТОВ "ГЯДТ АГРО". Ось уже багато років школярів з цих сіл возить до школи шкільний автобус. До речі, кошти на ремонт автобуса теж виділяло ТОВ "ГЯДТ АГРО".

Ще навесні голова села разом з багатьма небайдужими мешканцями громади прибрали вулиці та визначні місця їхніх сіл. На кладовищі у Тополевому теж наводили лад, господарство ТОВ "ГЯДТ АГРО" надало техніку та своїх працівників для вивезення сміття, а також для облаштування паркану навколо цвинтаря та спорудження металевих воріт.

Останнім часом у жителів громади виникало чимало проблем із водопостачанням. Оскільки сільська рада, згідно чинного законодавства, не має права займатися господарською діяльністю, то оперативне управління водопостачанням Тополевого, Світанку, Відрадного було передане ТОВ "ГЯДТАГРО". У господарства є більше навіть технічних можливостей підтримувати систему водопостачання у робочому стані.

Запам'яталося сільчанам і цьогорічне свято - День села. В його організації взяли активну участь працівники місцевого будинку культури, жителі громади. Та вдячні люди і спонсорам свята - СФГ "Нове-2" та ТОВ "ГЯДТ АГРО" за матеріальну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОВ "ГЯДТ - АГРО" допомагає громадянам вирішувати соціальні проблеми

Наближаються новорічні свята. У Тополевому теж готуються їх зустрічати. Буде і новорічна ялинка. І свято з Дідом Морозом та Снігуркою, запросять туди усіх із Тополевого, Світанку, Відрадного.

ТОВ "ГЯДТ АГРО" виділило кошти для проведення новорічних свят. Так що будуть ще й новорічні подарунки!

На наступний рік голова села В.О.Лученко теж має чимало задумів. І насамперед, це ремонт і реконструкція приміщення колишньої початкової школи, де згодом планується відкрити дитячий садочок. Найближчим часом буде розроблено проектно - кошторисну документацію. Та вже свою допомогу пообіцяли надати постійні партнери - керівництво ТОВ "ГЯДТ АГРО".

Спільними зусиллями обов’язково вдасться реалізувати цей проект і ще багато чого для успішної життєдіяльності громади

Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1316
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: новини Гребінківщини, громада, Гребінківщина, освітлення, Тополеве, село




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ