Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.05.2017

Ескорт-послуги або як продають тіло в Пирятині


Пирятинка випадково побачила на сайті знайомств своє фото, на якому ніколи не реєструвалася


Ескорт-послугиДо редакції ПРАВДИ прийшла молода жінка з доволі пікантною розповіддю. Пані Клара (ім’я за проханням змінено) повідомила, що своє фото вона випадково побачила на сайті знайомств, на якому ніколи не реєструвалася.

Все б нічого, якби цей сайт не був законспірованою банальною інтернет-мережею, де кожен бажаючий може отримати кохання погодинно чи на більш тривалий час, якщо має грошенята.

Клара в розпачі, адже не знає, як видалити свою фотографію, якою користується якась «нічна фея». До речі, сайт знайомств, будемо для зручності так його звати, має російське «коріння», тобто домен RU. Ми порадили звернутися в правоохоронні органи, адже не маємо ресурсу прибрати фото з сайту.

Жінка попросила написати про цю подію, щоб упередити інших і пішла додому. Оскільки не вірить, що правоохоронці зможуть виконати її вимогу.

ПРАВДА вирішила хоча б розібратися, що це за сайт і як там «працюють» дівчата, не покладаючи рук, ніг та інших частин тіла. Щоб зайти на інтренет-ресурс, кожен повинен зареєструватися, сплачуючи перший внесок у розмірі 160 російських рублів. Просто так поспілкуватися і обрати собі хтиву подружку зась.

Проте подивитися, хто саме з Пирятина шукає собі пригод на різні частини свого молодого і не дуже тіла, ми змогли.

Дивуванню не було меж. Редакція зробила декілька скрін-шотів сторінок, якщо це зацікавить наші правоохоронні органи, адже там чітко шукають собі секс-патрнерів. В середньому вік Таміл, Алін, Аврор, Людмил, Анют, Ларис та інших, 25 років. Шукають собі як традиційного партнера, так і своєї статі і навіть подружжя, яке хоче розбавити своє сексуальне життя.

На сторінці дівчини можна дізнатися, яку саме секс-послугу вона може надати. Правда, ніде не вказані ціни і тому не можна остаточно стверджувати, що дівчата займаються «першою найдревнішою». Але деякі надають практично усі види інтим-послуг, про що і написали на своїй сторінці.

Варто батькам і чоловікам все ж перевірити, де зареєстрована їх донька чи дружина. Хоча родичі можуть бути в курсі інтим-бізнесу.

Правоохоронці мають самі перевіряти подібні сайти і давати правову оцінку їх діяльності. Та і самі дівчата мають перевірити, оскільки можуть опинитися в шкурі пані Клари, чи не експлуатують часом їх фото.

Якщо ж дійсно на сайті молоді жінки займаються проституцією, тому попереджаю, що за незаконну діяльність передбачена кримінальна та адміністративна відповідальності.

Ст. 303 Кримінального кодексу України. Систематичне заняття проституцією, тобто надання сексуальних послуг з метою отримання доходу, карається штрафом від 50 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 120 годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині затримали сутенерку, яка вербувала дівчат через соцмережі

Об'єктивна сторона злочину проявляється у таких формах:
1) систематичне заняття проституцією (ч. 1 ст. 303);

2) примушування чи втягнений у заняття проституцією (ч. 2 ст. 303);

3) сутенерство (ч. 4 ст. 303).
При цьому не має значення, вчиняються ці дії з особами протилежної статі чи однієї. Заняття проституцією передбачає, що надання сексуальних послуг обумовлюється винагородою, здійснюється за плату. Причому домовленість про оплату має бути досягнута ще до вчинення сексуальних дій, хоча конкретна ціна може і не називатися.

Систематичність заняття проституцією означає надання сексуальних послуг три чи більше разів, причому різним клієнтам, або, хоча б і двом клієнтам, але з певним (понад кілька годин) проміжком у часі. Систематичності не утворює багаторазове надання сексуальних послуг, хоча б і за плату, одній і тій же особі.

Ст. 181-1 КУпАП (адмінпорушення).

Заняття проституцією - тягне за собою попередження або накладення штрафу від 5 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладення штрафу від 8 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, Однокласники, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 2673
Категорія: Суспільство
Теги: Знайомства, послуги, пирятин, Фото, Ескорт-послуги, Секс, пирятинка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ