Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.04.2018

Голова Гребінківської РДА прозвітував про проведену роботу перед громадськістю


Представники громадськості заслухали звіт голови Гребінківської райдержадміністрації Віталія Роспопова про проведену роботу у 2017 році


Очільник Гребінківського району звітував про проведену роботу у 2017 році3 квітня 2018 року відбувся публічний звіт голови районної державної адміністрації Віталія Роспопова за 2017 рік. Послухати звіт очільника району приїхали голови сільських рад, директори шкіл, керівники політичних партій та громадських організацій, засоби масової інформації, керівники й працівники підприємств, установ та організацій, учасники АТО, волонтери та представники державних установ району.

Голова райдержадміністрації звітував громадськості про роботу в усіх галузях життєдіяльності району. Віталій Васильович зауважив, що за результатами рейтингу районів області за 2017 рік Гребінківщина посіла 2 загальне місце. Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській районній державній адміністрації.

Особливо підкреслив важливість формування районного бюджету та детально розповів про проведену роботу з його наповнення. Так у 2017 році до зведеного бюджету району надійшло із врахуванням міжбюджетних трансфертів 317088,2 тис. грн. при плані 306832,0 тис. грн., план виконано на 103,3%. В порівнянні з 2016 роком надходження збільшились на 91483,7 тис. грн. Також позитивним зрушенням є підвищення середньомісячної номінальної заробітної плати одного штатного працівника за ІV квартал  2017р. становила 6872 грн., що на 44,6% більше, ніж за ІV квартал 2016р.

Очільник району значну увагу приділив питанням охорони здоров’я, освіти, культури та спорту,  відзвітував про кошти, використані для проведення ремонтних робіт та робіт з підвищення енергозбереження у закладах бюджетної сфери. Зауважив, що у 2017 році значну роботу проведено у частині матеріально- технічного забезпечення закладів освіти району. Актуальною проблемою залишається велика кількість малокомплектних шкіл у районі, до вирішення якої доведеться повернутись у 2018-2019 роках. Одним із досягнень у даній галузі є придбання нового шкільного автобуса.

У галузі культури в 2017 році проведено поточні ремонти Мар'янівського та Григорівського сільських будинків культури, а ткаож до інтернет – мережі підключені бібліотеки в с. Тополевому, Рудка, Короваї, що є вимогою сучасності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про підсумки роботи Гребінківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в 2017 році

Голова райдержадміністрації відзначив, що Гребінківщина активно взяла участь у програмі "Доступні ліки" і 2017 року освоїла виділені за програмою кошти. Також у медичній галузі є інші досягнення: створено електронну базу пацієнтів, за кошти Світового Банку придбано нове обладнання, впроваджено енергозберігаючі технології для опалення приміщень Центру ПМСД, придбано один автомобіль та гематологічний аналізатор. "На черзі в нас новий етап впровадження реформи в медичній галузі – запущено процес підписання декларації з лікарем"- підсумував сказане Віталій Роспопов.


Очільник Гребінківського району звітував про проведену роботу у 2017 р

 
"Актуальним питанням залишається соціальний захист населення, зокрема підтримка учасників АТО, яких у районі 203 особи, та членів їх родин, нарахування та перерахунок субсидій населенню району, виплат тимчасово переміщеним особам – ці завданнями успішно виконують працівники управління соціального захисту населення райдержадміністрації" – наголосив голова райдержадміністрації.

Віталій Васильович зазначив, що однією з важливих проблем, яка потребує комплексного вирішення залишається стан доріг у районі, так як незважаючи на регулярні ремонтні роботи покриття руйнується внаслідок руху великогабаритного транспорту.

На завершення доповіді Віталій Роспопов подякував структурним підрозділам  райдержадміністрації за відповідальність та за злагоджену роботу, представникам місцевого самоврядування та громадськості району за відповідальне ставляться до своїх обов’язків та активну участь у вирішенні проблем району.

Нагадаємо, що 4 березня 2018 року міський голова Гребінки відзвітував про свою роботу перед територіальною громадою міста.

Схожі матеріали:
👁 1217
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: Гребінківщина, Звіт, Роспопов, район, Очільник




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині спільне дозвілля двох знайомих перетворилос... На Полтавщині спільне дозвілля двох знайомих перетворилос...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ