Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.03.2012

Головна річ весни - ця сукня



Головна річ весни - ця сукня

Самий креативний і нестандартний модельєр України Оксана Караванська розповіла про тренди модного весняного сезону. Ради дизайнера допоможуть Вам вибрати дійсно модну і стильну сукню на 8 березня.

Який look Ви порадите для походу в ресторан?

- Головна річ весни - ця сукня. Довге, міді, коротке, облягаюче або вільне, - крій, довжина і фасон не важливі. Головне, щоб річ була до лиця її власниці. При виборі сукні для відвідування ресторану необхідно керуватися декількома критеріями: що це за ресторан, з ким саме Ви збираєтеся його відвідати, в яких Ви стосунках з чоловіком, що запросив Вас туди.

Якщо на 8 березня станеться Ваше перше побачення, тоді необхідно вибрати сукню весняних, пастельних тонів - персиковий, беж, пудра, спокійний лайм, розбілений лимонний.

Пам'ятайте - тон повинен Вам підходити. Навесні 2012 року трендовими являються відтінки червоного - від ніжного коралового до цвіту п'яної вишні. Якщо Ви досить агресивні і сексапильні, тоді червона сукня - Ваша річ.

Пам'ятайте: навесні - ніяких "маленьких чорних суконь"! Романтична пора року має бути барвистою у всьому.


Який образ слід обрати для відвідування нічного клубу?

- Зараз в тренді гламурний стиль 20-30-х років. Він дуже доречний для клубної дискотеки. Короткі сукні, декоровані блискучими паєтками, бахромою - саме те, що треба. Представте тільки, наскільки динамічним буде Ваш танець, коли увесь цей декор почне буквально танцювати навколо Вас! Також в клуб можна надіти білу сукню або топ - у світлі неонових вогнів Ви виглядатимете дуже ефектно. Для дискотеки підійде наряд кольору металік, золота, бронзи, срібла.

Що слід надіти для романтичного вечора удвох з коханою людиною?

- Ну це дивлячись, наскільки романтичним буде вечір. Сукня має бути в міру скромною, але не позбавленою натяку на сексапільність. Таким чином полюбленому можна натякнути на те, що побачення буде тривалим.

В даному випадку будуть доречні декольтовані сукні. Але декольте має бути не спереду, а на спині - дуже загадково і сексапільно. Що стосується колірної гами, то тони слід підбирати домашні, затишні.

Рекомендуюється, приміром, перламутрово-сірий, спокійний бежевий, перлинно-білий - аристократичні і благородні відтінки.

За матеріалами: luxlux.net


Схожі матеріали:
👁 1570
Категорія: Культура
Теги: модний одяг, Оксана Каравансmка, 8 березня, дизайнер, мода, стиль, сукня до 8 березня, сукня, ради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ