Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.06.2013

Гребінчани стали лауреатами VІ Всеукраїнської виставки-фестивалю «Обдаровані діти України»


Гребінку у Всеукраїнському фестивалі, після відбіркового туру, представляли вихованці гуртків БДЮТ та Станції юних техніків


Всеукраїнська виставка-фестиваль «Обдаровані діти України»

31 травня 2013 року в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася VI Всеукраїнська виставка-фестиваль "Обдаровані діти України" за участі голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова, заслуженого діяча науки і техніки України, президента МАН України Станіслава Довгого.

Всеукраїнська виставка-фестиваль «Обдаровані діти» в шосте організовується за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру «Мала академія наук України», Київського палацу дітей і юнацтва.

Усього в заході взяло участь понад 600 юних науковців та майстрів і близько 200 керівників з усіх куточків України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В День захисту дітей у Гребінці влаштували справжнє казкове свято (ФОТО)

Презентацію дитячої творчості на виставці було сформовано у вигляді тематичних презентацій за основними напрямами позашкільної освіти – науково-технічним, дослідницько-експериментальним, еколого-натуралістичним та декоративно-прикладним.

Гребінку у Всеукраїнському фестивалі, після відбіркового туру, представляли вихованці гуртків БДЮТ та Станції юних техніків, роботи яких пройшли конкурсний відбір і були представлені на виставці-фестивалі:
Гавриленко Олександра. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованка гуртка «Умілі руки» Будинку дитячої та юнацької творчості м.Гребінки (БДЮТ). Проявляє великі здібності до роботи з солоним тістом і вирізання на папері (китайське мистецтво» ЦЗЯНЬЧЖУ»), Дипломант (ІІІ-є місце) обласного конкурсу «Діти - це гомін усюди».

Москаленко Таїсія. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованка гуртка «Умілі руки» БДЮТ м.Гребінки. Проявляє талант і вміння до роботи з солоним тістом (тістопластика) і вирізання з паперу (китайське мистецтво «ЦЗЯНЬЧЖУ»). Учасниця обласних,учасниця і дипломантка районних виставок-конкурсів дитячої творчості.

Рябокінь Віталій. Учень 7-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка, вихованець гуртка «Образотворче мистецтво» БДЮТ м.Гребінки, переможець обласного конкурсу «Дитинство - це гомін усюди» (робота з пластиліну «Чарівні квіти»), дипломант районної виставки-конкурсу дитячої творчості. Проявляє хист до графіки.

Устинова Анжеліка. Учениця 11-го класу Гребінківської гімназії, вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» БДЮТ, учасниця районних, обласних,Всеукраїнських і Міжнародної виставок-конкурсів образотворчого мистецтва. Активна вихованка вокального гуртка БДЮТ, має чудовий голос - жіночий альт, виступає в ролі ведучої під час масових заходів БДЮТ.

Назарова Олена. Учениця 10-го класу ЗОШ №4 м.Гребінка, вихованка гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків, зайняла перше місце в номінації «Натюрморт» в 11 Всеукраїнському Конкурсі юних фотоаматорів «Ми - діти України» в 2012 році, неодноразовий лауреат і дипломант Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела». В 2011 році виборола найвищу нагороду Гран-прі в Міжнародному дитячому, молодіжному фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела»

Сирота Вікторія. Учениця 10-го класу ЗОШ №4 м.Гребінка, вихованка гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків, дипломант Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела» у 2012 р., учасник Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів «Ми - діти України», закінчила дитячу музичну школу по класу фортепіано, відвідує гурток юних художників.

Сліпак Ігор. Учень 9-го класу ЗОШ №2 м.Гребінка, вихованець гуртка юних фотоаматорів Гребінківської Станції юних техніків. Завоював друге і третє місця в обласному фотоконкурсі «Моя Україна» в 2012 році в місті Полтава. Перше місце в районному фотоконкурсі, навчається в дитячій музичній школі.
Гуртківці приймали активну участь у виставці-фестивалі, були учасниками святкових заходів, конкурсів, майстер-класів.





Всі вище вказані вихованці гуртків БДЮТ і Станції юних техніків, їх керівники, а також Будинок дитячої та юнацької творчості та Станція юних техніків м. Гребінки  нагороджені Дипломами  лауреатів VI-ї Всеукраїнської виставки-фестивалю «Обдаровані діти України».  Вихованцям гуртків були вручені цінні подарунки і пакети з солодощами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці відремонтують вул. 50 років Жовтня та Кагамлика

До уваги гостей виставки були представленні шоу від Музею популярної науки і техніки «Експериментаніум» та Центру культури і історії Древньої Русі «Парк Київська Русь», майстер класи за декоративно-прикладними напрямами: бісерне ткацтво, гончарство, розпис по кераміці, квілінг, тощо.










Москаленко Таїсія. Учениця 5-го класу ЗОШ №1 м.Гребінка,
вихованка гуртка «Умілі руки» БДЮТ


Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1723
Категорія: Культура
Теги: виставка, Обдаровані діти України, станція юних техніків, Гребінка, Сліпак Ігор, фестиваль




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ