Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.05.2014

Гребінчанка стала найактивнішою учасницею обласного конкурсу загонів юних інспекторів дорожнього руху


У запеклій боротьбі перемогу здобула команда ЗОШ №19 міста Полтава «Світлофор»


На Полтавщині відбувся обласний конкурс загонів юних інспекторів дорожнього руху

22-го травня на території автомістечка Державтоінспекції Полтавщини зібралося близько двохсот дітей, щоб у 38-й раз позмагатися на обласному конкурсі загонів юних інспекторів дорожнього руху.

Участь у обласних змаганнях брали переможці міських та районних змагань команд ЮІР.

Гребінківський район традиційно представляла  команда ЮІДР Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ״Автостоп״.

Команда  школи ґрунтовно готувалася до кожного з конкурсів: - "Велоестафета", ״Автомістечко״, ״Знання правил дорожнього руху ״, ״Агітбригада"  "Юний регулювальник".

Основна мета заходу – черговий раз перед літніми канікулами нагадати дітям необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

Суддями учасників виступили безпосередньо досвідчені представники обласної Державтоінспекції, обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів та органів місцевого самоврядування, які об’єктивно оцінювали знання та навички юних   інспекторів руху.

Відкриття змагань відбулося за участю заступника начальника УМВС в Полтавській області Сергія Альошкіна, начальника кримінальної міліції у справах дітей УМВС області Жанни Ахіджанян, тимчасово виконуючого обов’язки начальника УДАІ Полтавської області Петра Блажівського, голови обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів Ольги Сухотинської та представників Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Наталії Драч та відділу у справах сім’ї та молоді Полтавської ОДА Людмили Калапіщак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині проголосувало 64,7% виборців

Також серед присутніх були і партнери свята – представник офіційного дилера «Renault» в Полтаві та області, начальник відділу продаж Сергій Котьман.

На початку змагань усі гості виступаючи перед дітьми вітали присутніх ЮІРівців з початком змагань, побажали успіхів, гарного настрою, перемог та приємного літнього відпочинку.

Змагання були представлені у п’ять етапів, зокрема: «юний регулювальник», «велоестафета», знання правил дорожнього руху, «автомістечко», «юний пропагандист». Всього у змаганнях взяли участь 14 команди, які вже цього літа розпочнуть профілактичну роботу серед дітей, з метою дотримання молоддю Правил дорожнього руху.

 

 

У запеклій боротьбі перемогу здобула команда ЗОШ №19 міста Полтава «Світлофор», які вже не один рік є переможцями обласних змагань та достойно представляють область на змаганнях. Друге місце зайняла команда «Світлофор» Гоголівської ЗОШ Великобагачанського району та відповідно, третє місця отримав загін учнів Оржицького району. Завдяки небайдужим спонсорам головні переможці отримали в подарунок велосипед, а за друге та третє місця команди отримали фотоапарати. Всі ж інші учасники зльоту юних інспекторів руху отримали пам’ятні подарунки.

 

 

Під час конкурсів було визначено найактивніших учасників змагань -  Наталія Чумакова із загону ЮІР Гребінківського району та Микола Антипенко з Лубенського району. Цінні подарунки від керівництва УМВС України в Полтавській області дітям вручила Жанна Ахіджанян - начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС області.

 

 

Усі загони ЮІР продемонстрували відмінне знання Правил дорожнього руху і навики їх застосування у всіх п’яти дисциплінах. Будемо сподіватися, що завдяки допомозі всіх небайдужих, в майбутньому кількість подібних заходів буде зростати, а рівень дитячого травматизму на автодорогах нашої країни лише зменшуватись.

Нагадаємо, що Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 тісно  співпрацює з державтоінспекцією  м.Гребінки, інспектор ДАІ  П.Ю.Новіков систематично проводить заняття з вихованцями школи по попередженню ДТП.

Grebenka.com



Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Полтавщина
Теги: Конкурс, Гребінка, юні інспектори, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ