Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.08.2018

Гребінка відзначила 123-ій День народження (ФОТО)


Святкування 123-ї річниці міста Гребінка


Гребінка відзначила 123-ій День народженняЗа давньою традицією святкування проходило у першу неділю серпня. Цьогоріч День міста випав на 5 серпня.

Програма святкування була дуже різноманітною.

З самого ранку у парку міського будинку культури розпочалися святкові заходи. Для найменших гребінківців працював цілий комплекс захопливих атракціонів: надувні гірки, натяжні батути, міні-каруселі, дитячі електромашинки та ін. Чималий інтерес викликали різноманітні майстер-класи для дітей та молоді. Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській міській раді.

Традиційно діяли виставки виробів декоративно-ужиткового, прикладного, образотворчого мистецтва народних майстрів. Тим часом, на території спортивного комплексу тривали спортивні змагання з футболу, міні-футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, шахів. У Гребінківському міському народному краєзнавчому музеї відбулася зустріч з гостями міста «На гостину до Євгена Гребінки». На сцені відбулась концертна програма за участю народного самодіяльного хорового колективу «Берегиня» та ансамблю шумових інструментів «Веселі музики».

Вечірня програма розпочалася урочистостями та великим святковим концертом на площі перед міським будинком культури. З вітальним словом до жителів та гостей Гребінки звернувся міський голова Віталій Колісніченко.

У своєму виступі зазначив, що тільки разом ми зможемо навести лад в нашому місті, зробити його затишним і привітним. До святкових привітань долучилися гості свята: виконавчий директор Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Галина Безносик та голова Оржицької селищної ради Олена Сидоренко.

Гребінківська міська рада відзначила почесними грамотами кращих працівників підприємств та установ міста. Далі пройшла урочиста церемонія нагородження гребінківців, які своїми досягненнями прославляють наше місто, чи з дня у день намагаються зробити наше місто кращим. Нагородження відбулось за 9-ма номінаціями: проект року, очікування року, сприяння благоустрою, творчі досягнення року, за особливі досягнення у навчанні, спортивні досягнення, творчі люди міста поета, позитивні зміни року та головна подія року.
 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка


Переможцями у номінації «Проект року» стали член Національної спілки журналістів України Микола Рудаков, директор Мар’янівського будинку культури Тетяна Ігнатович та Заслужений артист України Ігор Якубовський. Завдяки їхнім спільним зусиллям було проведено І Міжнародний фестиваль культури «Гребінчині вечорниці».

У номінації «Очікування року» нагороджено Івана Буця, Сергія Іванюту, Геворга Данієляна. Дякуючи їхній допомозі було реконструйовано приміщення пожежної частини і такий довгоочікуваний гребінківцями новий пожежний автомобіль знайшов своє місце.

 
Святкування 123-ї річниці міста Гребінка


У номінації «Сприяння благоустрою» нагороджено Анатолія Гавриленка, Анатолія Вихра, Відбудовчий поїзд та Локомотивне депо.

У номінації «Творчі досягнення року» нагороджено хореографічний колектив «Забава», хореографічну студію «Максимум», ансамбль шумових інструментів «Веселі музики», дитячий вокальний ансамбль «Джерельце».

У номінації «За особливі досягнення у навчанні» нагородили Назара Яценка, Євгенію Юзупкіну, Владиславу Шевченко, Дмитра Язловецького.

У номінації «Спортивні досягнення року» нагороджено Баранівську Вікторію, Софію Чумарну, Олександра Барабаша, футбольну команду «Ветеран 40+».


Святкування 123-ї річниці міста Гребінка
 

У номінації «Творчі люди – міста поета» нагороди отримали член Національної спілки журналістів України Ніна Третяк, член Національної спілки письменників України Любов Пономаренко та член Національної спілки журналістів України Катерина Інюточкіна.

У номінації «Позитивні зміни року» переможець Комунальне підприємство «Гребінківський комбінат комунальних підприємств».

Головною подією року стало створення Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Тому в даній номінації було відзначено міського голову Віталія Колісніченка.
 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка
 

Також нагороджували переможців огляду-конкурсу на кращий благоустрій території підприємств, установ, організацій, багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору на території Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

За підсумками конкурсу в номінації «Кращий двір» серед багатоповерхових будинків» переможцями стали:
 
1 місце - будинок № 6 по вулиці Полтавська;

2 місце - будинок № 73  по вулиці Шевченка;

3 місце - будинок № 1/1 по вулиці Незалежності та будинок № 126 по вулиці Магістральна.

В номінації на «Кращий благоустрій будинків приватного сектору»:
 
1 місце – Сердюк Ніна Петрівна, власник будинку № 1 по вулиці Затишна;

2 місце – Галяткіна Валентина Василівна, власник будинку 11 по вулиці Чернишевського та Філімонова Валентина Юріївна, власник будинку № 126 по вулиці Городищенська.

В номінації на «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ, організацій:
 
1 місце – не розподілялося, так як території підприємств не відповідають критеріям оцінки для визначення першого місця;

2 місце – Управління соціального захисту населення Гребінківської районної державної адміністрації;

3 місце - виробничий підрозділ «Гребінківська дистанція колії» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка
 

Всім переможцям вручені сертифікати на отримання грошових винагород.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторвагонне депо залізничної станції Гребінка відзначило ювілей

Призи за найшвидше проходження цікавого квесту по місту отримала команда-переможець «Гребінківські живчики», а команда «Кока-кола», яка прийшла другою, отримала солодощі.
 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка
 

У святковому концерті взяли участь місцеві аматори сцени, Заслужена артистка України Олена Білоконь, Заслужений артист України Олексій Похвала, наша землячка, солістка Запорізької обласної філармонії Світлана Малюкова у дуеті з солісткою ансамблю «Оксамит» Наталією Нещерет. Святкування Дня міста закінчилося святковою дискотекою від DJ Konstantin Ozeroff та DJ SKY.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка

 

Святкування 123-ї річниці міста Гребінка



Схожі матеріали:
👁 2232
Категорія: Новини Гребінки
Теги: День міста, Гребінка, Олена Білоконь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...
Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт... Згоріли вщент: у Полтаві невідомі вночі підпалили два авт...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ